Οδηγός

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ κάνουν αιτήσεις σήμερα [8/6] – Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ κάνουν αιτήσεις σήμερα [8/6] – Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ κάνουν αιτήσεις σήμερα [8/6] – Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

Συνεχίζονται και σήμερα (8.6.2024) οι αιτήσεις με νέα ΑΦΜ

Συνεχίζονται και σήμερα (8.6.2024) οι αιτήσεις με νέα ΑΦΜ για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2024 – 2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Ειδικότερα, οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet. Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ).

Σήμερα Σάββατο 8/6/2024 δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι το ΑΦΜ τους λήγει σε 4, 5, 6.

Η πλατφόρμα ανοίγει σταδιακά ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ των ενδιαφερόμενων δικαιούχων έως τις 9.6.2024 και ώρα 23:59, ως εξής:

  • Τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ: 4,5,6 – Ημερομηνία: 08.06.2024
  • Τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ: 7,8,9 – Ημερομηνία: 09.06.2024

Οι δικαιούχοι – ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν (μηδενική ιδιωτική συμμετοχής.

Στους δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας της Βόρειας Εύβοιας και του Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, στο οποίο φέτος προστίθεται η Θεσσαλία (εκτός των Σποράδων).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments