Πολιτική

Μητσοτάκης: Σε ταβέρνα των Βριλησσίων γευμάτισε με δημοσιογράφους- Τι είπε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Μητσοτάκης: Σε ταβέρνα των Βριλησσίων γευμάτισε με δημοσιογράφους- Τι είπε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ EUROKINISSI)

''Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα αλλά δεν σας τη λέω'' σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Λιγότερο από ένα 24ωρο έχει απομείνει για τις κάλπες των ευρωεκλογών κι έτσι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε το καθιερωμένο του ραντεβού με δημοσιογράφους, αυτή τη φορά στη γνωστή ταβέρνα των Βριλησσίων «Νησιώτισσα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση και ενδυμασία, έτοιμος για τη συναυλία των Coldplay, σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ενώ, μάλιστα, ήπιε μπύρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: ”Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει – Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες”

Αναφορικά με τις εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό της Κορίνθου κάτω από την οποία χθες, Παρασκευή, το βράδυ ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες βυτιοφόρο, που μετέφερε καύσιμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά. Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες».

Πολύ ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός με την επιστολική ψήφο και των αριθμό όσων γράφτηκαν και όσων ψήφισαν τελικά. Επανέλαβε την πρόθεσή του να φέρει σχετική ρύθμιση στη Βουλή, ώστε η επιστολική ψήφος να καθιερωθεί και στις εθνικές εκλογές.

Ως προς τις διαβουλεύσεις που άμεσα θα γίνουν για την ηγεσία της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν συζητάνε καμία άλλη επιλογή πλην της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Αποκάλυψε επίσης ότι την προσεχή εβδομάδα θα κάνει δύο σημαντικά ταξίδια στο εξωτερικό. Την Τετάρτη η Ιορδανία διοργανώνει διεθνές συνέδριο για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών στη Λωρίδα της Γάζας, με πρωτοβουλία του βασιλιά της χώρας Αμπντάλα Β’, του προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι και του γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρρες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το παρών.

Παρών θα είναι και στο Μπούργκενστοκ της Ελβετίας, όπου το Σάββατο διεξάγεται άλλο μεγάλο διεθνές συνέδριο, για την ειρήνη στην Ουκρανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments