Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για τα πρώτα αποτελέσματα των ευρωεκλογών: Φυσικά και τα ομόφυλα ζευγάρια έπαιξαν ρόλο

Άδωνις Γεωργιάδης για τα πρώτα αποτελέσματα των ευρωεκλογών: Φυσικά και τα ομόφυλα ζευγάρια έπαιξαν ρόλο

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης για τα πρώτα αποτελέσματα των ευρωεκλογών: Φυσικά και τα ομόφυλα ζευγάρια έπαιξαν ρόλο

Ευθύνη και υπερηφάνεια για κάθε ψήφο

«Ασφαλώς και είναι ευθύνη και υπερηφάνεια» σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024,καλεσμένος στο Open το βράδυ της Κυριακής.

«Αλίμονο αν ένας εκλεγμένος πολιτικός δεν είναι υπερήφανος που τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος για τους 68.000 συμπολίτες μου που έβαλαν ψήφο στον Άδωνι Γεωργιάδη, τους τιμώ και τους ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά», είπε αρχικά ο υπουργός.

H Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα

«Σήμερα, εφόσον έχουμε το τελικό αποτέλεσμα και μπορούμε να το κρίνουμε, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα, έχοντας όμως καταγράψει απώλειες, οι οποίες πρέπει να την προβληματίσουν για ποιον λόγο έχουν συμβεί» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ίδιος.

Ερωτηθείς για τις απώλειες που σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Οι βασικές απώλειες της ΝΔ έρχονται από τα δεξιά της. Αν λέγατε ”γάμος ομοφυλοφίλων” θα δείτε τη μισή απώλεια σίγουρα».

«Ακόμη», πρόσθεσε ο υπουργός, «αν η ΝΔ πάρει τελικά 28%, θα είναι ένα ηχηρό καμπανάκι για τη ΝΔ, που παραμένει η κύρια δύναμη των εκλογών. Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζουν ούτε μονάδα από τη φθορά και την πτώση της Νέας Δημοκρατίας. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι νίκη της ΝΔ με μήνυμα. Και το μήνυμα πρέπει να μας προβληματίσει για να δούμε τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε. Ας έχουμε υπ’ όψη ότι σε όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε. έχουμε σήμερα πτώση των κυβερνητικών κομμάτων. Και από την άποψη αυτή, η ΝΔ έχει τις λιγότερες απώλειες από άλλα κόμματα, κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά, στην Ευρώπη των 27 κρατών μελών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments