Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ήττα Κασσελάκη το σημερινό αποτέλεσμα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ήττα Κασσελάκη το σημερινό αποτέλεσμα

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Την ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να προβληματιστεί σοβαρά για ζητήματα μετανάστευσης, woke ατζέντας και ακρίβειας, υπογράμμισε απόψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για ήττα Κασσελάκη.

Να ξαναδούμε μετανάστευση, woke ατζέντα και ακρίβεια

Την ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να προβληματιστεί σοβαρά για ζητήματα μετανάστευσης, woke ατζέντας και ακρίβειας, υπογράμμισε απόψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για ήττα Κασσελάκη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας τόνισε, αναφορικά με τη σημερινή εκλογική επίδοση της ΝΔ, ότι «η νίκη της ΝΔ είναι μια πύρρειος νίκη. Είναι μια νίκη που έχει μέσα της και λίγο από ήττα. Η μετακίνηση του εκλογικού σώματος είναι προς τα δεξιά. Η κ. Λατινοπούλου πήρε 1% από τη Νέα Αριστερά. Είναι προφανές ότι σήμερα, στην Ε.Ε., ζούμε μια πραγματικότητα, την οποία πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψη. Αν δεν την πάρουμε στα σοβαρά, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Το νούμερο 1 πρόβλημα είναι η μετανάστευση, η woke ατζέντα, με την οποία έχει παραγίνει το πράγμα, και η ακρίβεια. Ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών έπληξε σαφώς τη ΝΔ. Ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας τάχθηκε κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Εκλογικά, αυτό μας κόστισε».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κόσμο με αλαζονεία. Να προσέξουμε περισσότερο τα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων, αν και είναι σαφές πως η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χαρακτηρίζονται από αλαζονεία.

«Ο Κασσελάκης είναι από τους ηττημένους της βραδιάς», είπε κλείνοντας ο Άδωνις. «Έβαλε ως στόχο το αποτέλεσμα των περυσινών εθνικών εκλογών και μετά, έθεσε ως στόχο του 20%. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται γύρω στο 14%. Συνεπώς, ο Κασσελάκης δεν κατόρθωσε να φτάσει το αποτέλεσμα των περυσινών εθνικών, βουλευτικών εκλογών, αλλά ούτε και να φτάσει στο 20%. Ο Κασσελάκης δεν ανήκει στους κερδισμένους της βραδιάς, αλλά στους ηττημένους των ευρωεκλογών», υπογράμμισε ο Ά. Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments