Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Να αντιμετωπίσουμε κατάματα το 20% στα δεξιά της ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: Να αντιμετωπίσουμε κατάματα το 20% στα δεξιά της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Να αντιμετωπίσουμε κατάματα το 20% στα δεξιά της ΝΔ

Το ποσοστό αυτό θα πάει στο 50%, αν το πολιτικό σύστημα κάνει πως δεν βλέπει

Στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί με άμεσο και ειλικρινή τρόπο το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό της πέραν της δεξιάς της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως από την κάλπη των ευρωεκλογών προκύπτουν δυο βασικά συμπεράσματα για το κυβερνών κόμμα.

«Το βασικό είναι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι με απόσταση η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της χώρας. Δεν τίθεται ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας. Δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής σταθερότητας. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη της πατρίδας μας».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, το δεύτερο κεντρικό συμπέρασμα για το κυβερνών κόμμα είναι ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν πέτυχε τον εκλογικό στόχο του 33%. Ο στόχος που είχαμε θέσει είναι ξεκάθαρος. Και δυστυχώς, μείναμε αρκετά μακριά από αυτό το στόχο».

Αναφερόμενος, δε, στα αίτια της εκλογικής φθοράς της ΝΔ, ο Άδωνις σημείωσε ότι «το κύριο που μας έπληξε ήταν ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Αυτός ο νόμος των ομόφυλων ζευγαριών μάς έφερε σε σύγκρουση με ένα τμήμα του παραδοσιακού μας ακροατηρίου. Ως πολιτική παράταξη πρέπει να λάβουμε το μήνυμα υπ’ όψη και να φροντίσουμε να βελτιωθούμε. Η πέραν της ΝΔ δεξιά συγκεντρώνει 20%. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στη Μεταπολίτευση.  Αν το πολιτικό σύστημα κάνει ότι δεν βλέπει, το ποσοστό αυτό θα πάει στο 50%», ολοκλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments