Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτη δύναμη παραμένει η ΝΔ – Στάσιμοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτη δύναμη παραμένει η ΝΔ – Στάσιμοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας, υπογραμμίζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης

Οι πολίτες έστειλαν μήνυμα και στην κυβέρνηση

Την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας, υπογραμμίζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισημαίνει και την αδυναμία της αντιπολίτευσης να καρπωθεί εκλογικά οφέλη από τη φθορά του κυβερνώντος κόμματος.

Ιδιαίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας τόνισε εισαγωγικά πως «είναι άλλο το αποτέλεσμα αν είμαστε στο 32% και άλλο στο 28%. Αν έχουμε 32%, θα είμαστε ουσιαστικά στον εκλογικό μας στόχο του 33%. Η γενική εικόνα είναι ότι η ΝΔ παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη με μεγάλη διαφορά. Και αυτό συμβαίνει σε μια εκλογική αναμέτρηση, η οποία δεν ήταν ευνοϊκή για αυτήν. Οι ευρωεκλογές ευνοούν την αντιπολίτευση, δεν ευνοούν τη συσπείρωση της κυβέρνησης. Άρα, στο μείζον ερώτημα «ποιος κέρδισε τις σημερινές εκλογές;», δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τις εκλογές τις κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Υπάρχει ωστόσο ένα μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας: «Και το μήνυμα είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για την καθημερινότητα των ανθρώπων. Οι πολίτες μας είπαν ότι θέλουν να κάνουμε περισσότερα. Ευτυχώς, ο Μητσοτάκης δεν έχει μέσα του αλαζονεία. Ακούμε τους πολίτες με σεβασμό και προσπαθούμε να βελτιωθούμε.

Κατά την προσέγγιση του Άδωνι Γεωργιάδη και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, «ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο ποσοστό των εθνικών εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει, στην καλύτερη περίπτωση, 13%, δηλαδή σκάρτα μια μονάδα επάνω, τη στιγμή που ο Μητσοτάκης θα έχει χάσει κάπου 13 μονάδες. Αυτό το λέει κανείς επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ; Είναι επιτυχία της αντιπολίτευσης να χάνει η κυβέρνηση 13 μονάδες και αυτή να μην παίρνει ούτε μια μονάδα; Όσοι δεν ψήφισαν σήμερα ΝΔ δεν μετανάστευσαν στον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ», συμπέρανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments