Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ψηφίζουµε Ν.∆. για να έχουµε µια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ψηφίζουµε Ν.∆. για να έχουµε µια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη»

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Είμαστε διαχρονικά το κόμμα της Ευρώπης.

“Τα τελευταία 5 χρόνια, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει στα χέρια του τα ηνία της Ελλάδας, η χώρα µας έχει κάνει συγκλονιστικά βήµατα προόδου”, τονίζει στην “Απογευματινή” ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, “παρά τις αντιξοότητες και τα λάθη, η κυβέρνηση της Νέας ∆ηµοκρατίας έχει αποδείξει ότι έχει και το σχέδιο αλλά και τη βούληση να λύσει τα προβλήµατα των συµπολιτών µας και να διαµορφώσει ευκαιρίες για το µέλλον”.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνει: “Η κυβέρνησή µας έχει αναδειχθεί πρωταγωνίστρια στις µεταρρυθµίσεις. Τα µη κρατικά – µη κερδοσκοπικά Πανεπιστήµια του Κυριάκου Πιερρακάκη, ο νέος δικαστικός χάρτης του Γιώργου Φλωρίδη, η επιστολική ψήφος της Νίκης Κεραµέως και οι ριζικές τοµές για την αναµόρφωση του ΕΣΥ είναι µεταρρυθµίσεις για τις οποίες συζητάγαµε πάνω από 40 χρόνια και έχουν γίνει µέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από τη δεύτερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και έχουµε πολλές ακόµα να κάνουµε. Οι σηµερινές ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιµες. Μία νίκη της Νέας ∆ηµοκρατίας θα επισφραγίσει τη σχέση εµπιστοσύνης των πολιτών µε την κυβέρνηση, θα επιβραβεύσει το µεγάλο µεταρρυθµιστικό της έργο και θα διασφαλίσει την απαραίτητη σταθερότητα σε µία εποχή µεγάλης παγκόσµιας αστάθειας.

Γι’ αυτό καλώ τους συµπολίτες µου να ψηφίσουν µε περίσκεψη και ευθύνη για ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον που θα επιτρέπει στην οικονοµία µας να αναπτύσσεται, στους επενδυτές να εµπιστεύονται την Ελλάδα, στους τουρίστες να επιλέγουν τη χώρα µας και στη φωνή µας να ακούγεται πιο δυνατά στην Ευρώπη. Η Νέα ∆ηµοκρατία ήταν, είναι και θα είναι το κόµµα της Ευρώπης. Εχουµε αποδείξει ότι µπορούµε να διαπραγµατευθούµε στις Βρυξέλλες προς όφελος του ελληνικού λαού. Οσο ισχυρότερη είναι η φωνή της Νέας ∆ηµοκρατίας στην Ευρώπη τόσο ισχυρότερη είναι η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Οφείλουµε να δώσουµε µεγαλύτερη ισχύ σε αυτή τη φωνή, για να µπορεί να διεκδικεί περισσότερα για την Ελλάδα. Ψηφίζουµε Ν.∆. για να έχουµε µια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη”, καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments