Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: O Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά – ”Ψηφίζουμε για ισχυρή Ελλάδα σε ισχυρή Ευρώπη”

Ευρωεκλογές 2024: O Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά – ”Ψηφίζουμε για ισχυρή Ελλάδα σε ισχυρή Ευρώπη”

Πηγή Φωτογραφίας: [370089] ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε πριν λίγη ώρα για τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε πριν λίγη ώρα για τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που περίμενε εκεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες μαζί του. «Με το δεξί», είπε ο πρωθυπουργός πριν ρίξει το φάκελο στην κάλπη.

«Τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη»

«Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Θέλω να επαναλάβω σήμερα ότι οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε τόσο ισχυροποιούμε τη Δημοκρατία. Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε. Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία για να προφέρουν την δική τους ετυμηγορία» δήλωσε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε.

«Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας κι όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε τόσο πιο ισχυρή γίνεται η Δημοκρατία. Έρχεται μια κρίσιμη 5ετία και είναι σημαντικό να έχουμε μια καλή εκπροσώπηση. Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που ψηφίζουν. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ», δήλωσε μετά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments