Πολιτική

Μητσοτάκης: Ευρωεκλογές, το κρίσιμο στοίχημα της σταθερότητας

Μητσοτάκης: Ευρωεκλογές, το κρίσιμο στοίχημα της σταθερότητας

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑLPHA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

"Αφετηρία για περισσότερη δουλειά και λιγότερες καθυστερήσεις", υποστηρίζει ο πρωθυπουργός.

«Αφετηρία για περισσότερη δουλειά και λιγότερες καθυστερήσεις», χαρακτηρίζει τις αυριανές ευρωπαϊκές κάλπες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Απογευματινή».

«Να προχωρήσουµε µαζί για να φτάσουµε “Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη”» σημειώνει και υπογραμμίζει την ανάγκη για «κοινή αµυντική ασπίδα που θα προστατεύει τα κράτη-µέλη» και για «αποτελεσµατικότερη στάση στο Μεταναστευτικό». «Η αντιπολίτευση που χθες ζητούσε µέχρι και περικοπή κοινοτικών κονδυλίων προς την Ελλάδα, σήµερα την απειλεί µε πισωγύρισµα µε όπλο τη δηµαγωγία», σημειώνει μεταξύ άλλων στην «Απογευματινή».

Ο κ. Μητσοτάκη επισημαίνει ότι «η κρίσιµη κάλπη της 9ης Ιουνίου θα δώσει απαντήσεις σε δύο σαφή διακυβεύµατα: Το πρώτο είναι πόσο δυνατή θα ακούγεται η εθνική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και στα διεθνή κέντρα αποφάσεων. Το δεύτερο είναι αν θα διατηρηθούν οι εσωτερικοί πολιτικοί συσχετισµοί ως απαραίτητη συνθήκη για να παραµείνει η χώρα σε τροχιά προόδου».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, “οφείλουµε να βαδίσουµε µε σίγουρα βήµατα προς τα δεδοµένα των πιο προηγµένων κρατών της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα. Είναι, δηλαδή, καιρός να προτάξουµε τα µεγάλα και συνολι κά και όχι τα µικρά και τα επιµέρους. Γνωρίζοντας ότι η Νέα ∆ηµοκρατία, η κυβέρνηση, αλλά και εγώ προσωπικά θεωρούµε αυτή την Κυριακή ως µία νέα αφετηρία. Αφετηρία για περισσότερη δουλειά και λιγότερες καθυστερήσεις. Μετατρέποντας την κάθε ψήφο των πολιτών σε εντολή ευθύνης για µεγαλύτερη παραγωγή έργου και για αυ στηρότερη συνέπεια στην τήρηση των δεσµεύσεών µας. Γιατί σταθερότητα για εµάς δεν σηµαίνει στασιµότητα. Αλλά διαρκής κινητικότητα προς τα εµπρός µε σαφές σχέδιο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments