Πολιτική

Σακελλαροπούλου: «Η ψήφος είναι η πιο δυνατή φωνή των πολιτών» [vid]

Σακελλαροπούλου: «Η ψήφος είναι η πιο δυνατή φωνή των πολιτών» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370091] ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠτΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές και κρίσιμες. Εύχομαι να έχουμε υψηλή συμμετοχή»

Στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας ψήφισε το πρωί της Κυριακής 9/6 περίπου στις 10:30 για τις ευρωεκλογές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές και κρίσιμες», υπογράμμισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Εύχομαι να έχουμε υψηλή συμμετοχή. Η ψήφος είναι η πιο δυνατή φωνή των πολιτών», συμπλήρωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ευρωεκλογές 2024: Που ψηφίζω – Οι σταυροί, τα ψηφοδέλτια και πόσοι ευρωβουλευτές εκλέγονται

Η απάντηση στην ερώτηση «που ψηφίζω» μπορεί να δοθεί με ένα κλικ. Έτσι, οι πολίτες μπορούν να ανατρέξουν στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών, «Μάθε πού ψηφίζεις», δεδομένου ότι το εκλογικό τμήμα των ψηφοφόρων καθορίζεται με βάση την διεύθυνση κατοικίας τους.

Στον ίδιο ιστότοπο, οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν και τον ειδικό εκλογικό αριθμό τους. Συμπληρώνοντας τα πεδία Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Όνομα Μητέρας, Έτος Γέννησης και επιβεβαιώνοντας ότι «δεν είστε ρομπότ», τότε, θα εμφανιστεί ο ειδικός εκλογικός αριθμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments