Πολιτική

Στην Εκάλη ψήφισε ο Κασσελάκης – «Έφτασε η μέρα!», το TikTok πριν την κάλπη [vid]

Στην Εκάλη ψήφισε ο Κασσελάκης – «Έφτασε η μέρα!», το TikTok πριν την κάλπη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370090] ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αφού μίλησε με τον κόσμο, ψήφισε χρησιμοποιώντας το διαβατήριό του

Ο Στέφανος Κασσελάκης ντύνεται για να πάει να ψηφίσει στις ευρωεκλογές 2024 και στη συνέχεια απευθύνει κάλεσμα στους Έλληνες να πάνε στην ευρωκάλπη. Το βίντεο στο TikTok του προέδρου του ΣΥΡΙΙΖΑ αναρτήθηκε, λίγο πριν ασκήσει και ο ίδιος το εκλογικό του δικαίωμα.

«Έφτασε η μέρα. Πάμε να ψηφίσουμε για μια καλύτερη ζωή τώρα», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο σύντομο κλιπ, αφού κουμπώνει το πουκάμισό του και φοράει τα παπούτσια του.

Ο κ. Κασσελάκης ψήφισε στη συνέχεια σε εκλογικό τμήμα της Εκάλης. Αφού μίλησε με τον κόσμο, ψήφισε χρησιμοποιώντας το διαβατήριό του.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προέτρεψε τον κόσμο να ψηφίσει, ενώ δήλωσε συγκινημένος.

Συγκεκριμένα δήλωσε «σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στις ζωές μας και έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Άρα παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους ή και λιγότερο να έρθουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε άλλους. Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας, με τη συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.

»Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία. Και αυτό το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ».

@skasselakisΈφτασε η μέρα!

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments