Πολιτική

Σχοινάς: Σίγουρος ότι θα είμαστε περισσότεροι αυτοί που θέλουμε να πάμε την Ευρώπη μπροστά

Σχοινάς: Σίγουρος ότι θα είμαστε περισσότεροι αυτοί που θέλουμε να πάμε την Ευρώπη μπροστά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σχοινάς: Σίγουρος ότι θα είμαστε περισσότεροι αυτοί που θέλουμε να πάμε την Ευρώπη μπροστά

Αισιόδοξος για τη διαδικασία των ευρωεκλογών και το μήνυμα που θα στείλουν, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς

Αισιόδοξος για τη διαδικασία των ευρωεκλογών και το μήνυμα που θα στείλουν, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος τόνισε πως «σήμερα θα αναμετρηθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε περισσότεροι αυτοί που θέλουμε να πάμε την Ευρώπη μπροστά».

Ο κ. Σχοινάς ψήφισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φούρκα Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, και αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι ξεχωριστή, ιδιαίτερη συγκίνηση το να ψηφίζω σε ένα μικρό χωριό της Χαλκιδικής για την μεγάλη Ευρώπη. Από τη μικρή πατρίδα για την μεγάλη οικογένεια.

Είμαι αισιόδοξος για την διαδικασία των ευρωεκλογών, τη μεγαλύτερη στιγμή και γιορτή της ευρωπαϊκής δημοκρατίας. Εδώ κι εβδομάδες παντού στην Ευρώπη ανέδειξαν ένα ενιαίο δημόσιο χώρο, δημιουργώντας τη πεποίθηση ότι όλοι οι Ευρωπαίοι είμαστε ενωμένοι σε κοινή μοίρα.

Είμαι αισιόδοξος, επίσης, για το μήνυμα της ευρωκάλπης. Σήμερα θα μετρηθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε περισσότεροι αυτοί θέλουμε να πάμε την Ευρώπη μπροστά.

Από αύριο ανοίγει ένας νέος πολιτικός κύκλος, θα ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάδειξη της νέας ευρωπαϊκής ηγεσίας, με νέες πολιτικές προτεραιότητες. Από την περασμένη πενταετία που βρήκαμε λύσεις στις κρίσεις, η Ευρώπη του μέλλοντος θα παλέψει για τα νέα ζητούμενα: την κοινή άμυνα, την ανταγωνιστικότητα και την υπεράσπιση της δημοκρατίας.

Οι Έλληνες ξέρουμε ότι η Ευρώπη θα είναι δίπλα μας, όπως ήταν πάντα, ασπίδα και δόρυ μας, για ασφάλεια και προκοπή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments