Πολιτική

Τα συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών για τον μεγάλο Μίλτο Τεντόγλου

Τα συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών για τον μεγάλο Μίλτο Τεντόγλου

Πηγή Φωτογραφίας: [370072] ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τα συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών για τον μεγάλο Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε για ακόμη μια φορά το ακατόρθωτο, πετυχαίνοντας την κορυφαία επίδοση της καριέρας του και κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, στη Ρώμη.

Οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχάρησαν τον μεγάλο Έλληνα αθλητή που κατάφερε να… πετάξει στα 8,65 μέτρα στην πέμπτη -αλλά και στην έκτη- του προσπάθεια.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο X τόνισε ότι «ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως «ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε σε ανάρτηση στο X πως «ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου».

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισήμανε σε δήλωσή του ότι «όταν βλέπεις αυτό το παιδί να αγωνίζεται και να νικά, να πετυχαίνει απίστευτα πράγματα τότε σου ‘ρχεται στο μυαλό αυτό που είπε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, απευθυνόμενος στη νεολαία, ότι αν είσαι αληθινός, αν αγωνίζεσαι μυαλωμένα με πίστη, στοχεύοντας σωστά, τότε κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Αυτό μας δίνει ο Μίλτος. Μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να νικάμε. Πολλά συγχαρητήρια, καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!».

Το γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς τόνισε πως «ο απίθανος Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.65 μέτρα κατακτώντας το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης. Μια επίδοση ανεπανάληπτη από τον σπουδαίο Έλληνα αθλητή που δεν έχει αντίπαλο. Μίλτο, συγχαρητήρια! Μας κάνεις όλες και όλους υπερήφανους!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments