Trash

Κρις Μάρτιν, οι γυναίκες της ζωής του frontman των Coldplay -Το διαζύγιο με την Πάλτροου

Κρις Μάρτιν, οι γυναίκες της ζωής του frontman των Coldplay -Το διαζύγιο με την Πάλτροου

Πηγή Φωτογραφίας: .popsugar.com

Κρις Μάρτιν: Ποιος είναι ο frontman των Coldplay -Το συγκρότημα και ο γάμος με την Γκουίνεθ Πάλτροου

Πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ανακοινώθηκε ότι το συγκρότημα των Coldplay θα κάνει στάση, για πρώτη φορά, στην Αθήνα, ενόψει της παγκόσμιας περιοδείας του, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες. Έτσι, στο πρόγραμμά τους πρόσθεσαν μία ακόμα συναυλία κι αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να παίξουν για τους φανατικούς θαυμαστές τους.

Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινά το (μακρινό) 1996, όταν τα μέλη του ήταν ακόμα φοιτητές στο πανεπιστήμιο και τότε δεν είχαν ιδέα τι θα έφερνε η δημιουργία της μπάντας τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Από τότε μέχρι σήμερα οι Coldplay μετρούν πολλές επιτυχίες, καθώς έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στην ποπ και εναλλακτική ροκ σκηνή, με τα τραγούδια τους να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των chats παγκοσμίως και τις συναυλίες τους να γίνονται sold out.

Γεννημένος το 1977, ο Κρις Μάρτιν είναι μουσικός και τραγουδιστής των Coldplay, ενώ έχει κάνει και solo συνεργασίες με σπουδαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Jay Z, η Nelly Fourtano, η Kylie Minogue και ο Κάνιε Γουέστ.

Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο Ντέβον της Αγγλίας, όπου γεννήθηκε, και ο ίδιος είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά μιας μεσοαστικής βρετανικής οικογένειας -η μητέρα του εργαζόταν ως δασκάλα και ο πατέρας του ως λογιστής.

Τα ενδιαφέροντά του για τη μουσική αναπτύχθηκαν σε νεαρή ηλικία και δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους The Rocking Honkies, ενώ φοιτούσε στο Exeter Cathedral School.

Στη συνέχεια, ο Κρις Μάρτιν φοίτησε στο University College του Λονδίνου, όπου κατάφερε να αποφοιτήσει, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσανατολισμού του κολεγίου, το 1996, γνώρισε τον κιθαρίστα Jonathan «Jonny» Buckland και οι δυο τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα, με το όνομα Pectoral.

Μέχρι το 1997, το συγκρότημα (μετονομάστηκε Starfish μέχρι τώρα) είχε «στρατολογήσει» τον Guy Berryman στο μπάσο και τον Will Champion στα ντραμς -με αυτή τη σύνθεση καταστάλαξαν ότι το όνομα του γκρουπ θα είναι Coldplay.

Οι πρώτες επαγγελματικές επιτυχίες του συγκροτήματος συνέπεσαν με τη γνωριμία του Κρις Μάρτιν με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002, στα παρασκήνια μιας συναυλίας των Coldplay, και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν μυστικά σε μια τελετή χωρίς καν την οικογένειά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments