Αθλητισμός

Διπλό ενδιαφέρον από την Ιταλία για Κοτάρσκι!

Διπλό ενδιαφέρον από την Ιταλία για Κοτάρσκι!

Πηγή Φωτογραφίας: [369654] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για διπλό ενδιαφέρον

“Η Πάρμα σκέφτεται τον Κοτάρσκι και ακολουθεί η Ίντερ”, είναι ο τίτλος του δημοσιεύματός του, το οποίο αναφέρει και ύψος χρηματικού ποσού, που φέρεται να αξιώνει ο “Δικέφαλος” για παραχώρηση του παίκτη: “Η Πάρμα έχει βάλει στόχο τον τερματοφύλακα Κοτάρσκι, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ. Ακολουθεί και η Ίντερ”.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα λέει: “Μια σεζόν ως πρωταγωνιστής στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα, και τώρα τα βλέμματα της αγοράς είναι πάνω του στραμμένα. Ο Dominik Kotarski, Κροάτης τερματοφύλακας γενιάς του 2000, αξιολογείται προσεκτικά από την Πάρμα. Ο τερματοφύλακας συμπαθεί πολύ τον σύλλογο Gialloblù, αλλά αυτή τη στιγμή συγκρατείται από την υψηλή αξιολόγηση του ΠΑΟΚ, που τον κοστολογεί περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, και του μπόνους συμπεριλαμβανομένου”.

Και καταλήγει το δημοσίευμα: “Η Πάρμα, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που έχει προσέξει τον Κοτάρσκι. Τον τερματοφύλακα τον παρακολουθεί εδώ και καιρό η Ίντερ, αλλά όπως γνωρίζουμε έχει και άλλες επιλογές για δεύτερο τερματοφύλακα, συμπεριλαμβανομένου του Μαρτίνεθ της Τζένοα. Στο μέλλον του Kotarski μπορεί λοιπόν να υπάρξει Ιταλία και Serie A, ακόμα κι αν σίγουρα δεν λείπει το ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα από άλλες ομάδες, εκτός Ιταλίας, όπως της Σαουθάμπτον και της Άουγκσμπουργκ”.

Πηγή: novasports.gr//Ευγένιος Δαδαλιάρας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments