Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα από το Ισραήλ έρχεται να… ταράξει τα νερά

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα από το Ισραήλ έρχεται να… ταράξει τα νερά

Πηγή Φωτογραφίας: [370067] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 2oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Το όνομα του Αμερικανού (πολιτογραφημένου Ισπανού) γκαρντ έχει ακουστεί για πολλές ομάδες της Ευρώπης

Μπορεί ακόμα ο Ολυμπιακός να έχει να διεκδικήσει την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου για φέτος, καθώς οι τελικοί της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν να δίνουν και να παίρνουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισραηλινά ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις με την πλευρά του Λορέντζο Μπράουν! Πρόκειται για ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου στη Euroleague και σίγουρα δεν μπορεί ένας τέτοιος παίκτης, με τις ικανότητες του Μπράουν, να περάσει απαρατήρητος.

Το όνομα του Αμερικανού (πολιτογραφημένου Ισπανού) γκαρντ έχει ακουστεί για πολλές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ άλλων και για τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μπράουν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λήγει το φετινό καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην έχει ξεκαθαρίσει την απόφασή του, αλλά σε δηλώσεις του πριν λίγο καιρό να αναφέρει πως επιθυμεί να μείνει στην ισραηλινή ομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπράουν είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και το 2019, όταν εκείνος είχε κοπεί από τους Τορόντο Ράπτορς.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments