Ελλάδα

Σήμερα η ιατροδικαστική απόφαση για τον Μάικλ Μόσλεϊ- Η σορός δεν φέρει εμφανή τραύματα [vid]

Σήμερα η ιατροδικαστική απόφαση για τον Μάικλ Μόσλεϊ- Η σορός δεν φέρει εμφανή τραύματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Search for Michael Mosley continues for fifth day/bbc.com

Το επικρατέστερο σενάριο για το πώς ο παρουσιαστής του BBC έχασε τη ζωή του

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τετάρτη 5/6 ενώ έκανε διακοπές στη Σύμη. Η σορός του βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 9/6 και σήμερα, Δευτέρα θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή ώστε να δοθεί σαφή απάντηση στα αίτια του θανάτου του.

Κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του παρουσιαστή υπάρχει ένα beach bar, ενώ αναφέρεται πως γύρω από σημείο υπήρχε έντονη δυσοσμία, κάτι που μαρτυρά ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ πιθανότατα έχασε τη ζωή του από την ημέρα της εξαφάνισής του.

Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο του παρουσιαστή όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρει πως ο παρουσιαστής ξεκίνησε από την παραλία στον Άγιο Νικόλαο, περπάτησε μέσα από τον οικισμό στο Πέδι και έφτασε μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι στην Αγία Μαρίνα. Σημειώνεται πως εκείνη την ημέρα οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Τη σορό του άτυχου παρουσιαστή εντόπισε κάμεραμαν της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, την ώρα που τραβούσε πλάνα.

Όπως είπε, είδε κάτι να «γυαλίζει» και στη συνέχεια βγάζοντας φωτογραφίες το σημείο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο το οποίο να ομοιάζει στις περιγραφές για τον Μόσλεϊ.

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», δήλωσε μεταξύ άλλων δακρυσμένος ο οπερατέρ, Αντώνης Μυστιλόγλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments