Ελλάδα

Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη [vid]

Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ολοκληρώθηκε και η νεκροψία στην σορό του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός χθες στη Σύμη, όπου αγνοούνταν επί 4 ημέρες.

Η αιτία θανάτου κρίνεται ως απροσδιόριστη λόγω προχωρημένης σήψης.

Ολοκληρώθηκε και η νεκροψία στην σορό του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός χθες στη Σύμη, όπου αγνοούνταν επί 4 ημέρες.

Η ιατροδικαστής δεν βρίσκει καμιά κάκωση ούτε σε όργανο ούτε αλλού, γενικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχε κανένα χτύπημα και αποκλείει οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Η αιτία θανάτου κρίνεται ως απροσδιόριστη λόγω προχωρημένης σήψης.

Σε ότι αφορά στην ώρα θανάτου, η ιατροδικαστής την προσδιόρισε στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, της ημέρας που χάθηκε δηλαδή και λίγες ώρες αφότου αποχωρίστηκε την παρέα του στον Αγιο Νικόλαο. Ουσιαστικά, κατά την εκτίμηση της ιατροδικαστού ο Μάικλ Μόσλεϊ πέθανε όταν κατάφερε να φθάσει στο σημείο εκείνο της Αγίας Μαρίνας που τελικά εντοπίστηκε χθες νεκρός.

Από τον τρόπο που βρέθηκε η ιατροδικαστής θεωρεί ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε και ξάπλωσε, λογικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments