Lifestyle

Λόπεζ, Τιμπερλέικ και Pink: Δεν μπορούν να πουλήσουν εισιτήρια και ακυρώνουν συναυλίες

Λόπεζ, Τιμπερλέικ και Pink: Δεν μπορούν να πουλήσουν εισιτήρια και ακυρώνουν συναυλίες

Πηγή Φωτογραφίας: Jennifer Lopez performs at Global Citizen Live in Central Park in New York City in 2021.Evan Agostini / Invision / AP

Την ίδια ώρα όμως, η Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποιεί την πιο κερδοφόρα συναυλιακή περιοδεία στην ιστορία της μουσικής και η Μπιγιονσέ σαρώνει και γεμίζει όλους τους χώρους που εμφανίζεται.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αδυνατεί να πουλήσει εισιτήρια για τις συναυλίες της. Το ίδιο συμβαίνει και με καλλιτέχνες όπως οι Bad Bunny, The Black Keys, Τζάστιν Τιμπερλέικ και Pink, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Την ίδια ώρα όμως, η Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποιεί την πιο κερδοφόρα συναυλιακή περιοδεία στην ιστορία της μουσικής και η Μπιγιονσέ σαρώνει και γεμίζει όλους τους χώρους που εμφανίζεται.Αν και τα προβλήματα όλων των καλλιτεχνών δεν είναι τα ίδια, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια θέματα που επηρεάζουν τη μουσική βιομηχανία. Από τη μια πραγματοποιούνται πολλές συναυλίες μετά την πανδημία και από την άλλη οι τιμές των εισιτηρίων ανεβαίνουν και δεν είναι εύκολο για όλους να αγοράσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η μέση τιμή του εισιτηρίου για τις 100 κορυφαίες περιοδείες το πρώτο τρίμηνο ήταν ρεκόρ 123,25 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας παρακολούθησης εισιτηρίων συναυλιών Pollstar, τα οποία επικαλείται το Business Insider.

Επιπλέον, οι καλλιτέχνες μπορεί να υπερεκτιμούν την απήχησή τους, κλείνοντας τεράστιους χώρους μετά από μια επιτυχία.

Την περασμένη εβδομάδα, η Live Nation ανακοίνωσε ότι η περιοδεία της JLo ακυρώθηκε και η τραγουδίστρια ήθελε ελεύθερο χρόνο για να είναι με την οικογένεια και τους φίλους της.

Υπήρξαν εικασίες ότι ο λόγος που η Jlo ακύρωσε την περιοδεία της ήταν για να σώσει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ που είναι υπό κατάρρευση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Όμως οι πωλήσεις του τελευταίου της άλμπουμ ήταν πεσεμένες και η ταινία στο Amazon Prime Video πήρε αρνητικές κριτικές. Η προγραμματισμένη εμφάνιση της J.Lo στο Λας Βέγκας είναι επίσης αμφίβολη.

Το ροκ δίδυμο The Black Keys ακύρωσε επίσης μια προγραμματισμένη περιοδεία. Το αστέρι της reggaeton Bad Bunny ακύρωσε τη συναυλία του στη Μινεάπολη λόγω των χαμηλών πωλήσεων, αν και μια πηγή δήλωσε στην The Post ότι ακύρωσε μια ημερομηνία. Υπήρξαν αναφορές ότι οι Justin Timberlake και Pink αργούσαν να πουλήσουν εισιτήρια. Η Live Nation είπε στην Post ότι ο Timberlake και η Pink «τα πάνε εξαιρετικά καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments