Lifestyle

«Ο τίτλος “πατέρας” δεν του ανήκει! Καλύτερα μακριά μας!»: Κόλαφος η Μαρία Καρλάκη

«Ο τίτλος “πατέρας” δεν του ανήκει! Καλύτερα μακριά μας!»: Κόλαφος η Μαρία Καρλάκη

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@karlaki_maria)

«Ο πατέρας του παιδιού θα είναι αυτός που θα το μεγαλώσει»

Η Μαρία Καρλάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, αναφέρθηκε στην επιθυμία να υπάρξει προσεχώς με ρόλο στην τηλεόραση και στην ανύπαρκτη επαφή και επικοινωνία που έχει με τον βιολογικό πατέρα του γιου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Karlaki (@karlaki_maria)

Η Μαρία Καρλάκη θέλει ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «τρελαίνομαι για την τηλεόραση, μου αρέσει πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ κατά κάποιο τρόπο και γω μέσα σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Θα ήθελα να είμαι σε backstage σε μουσικό σόου, είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο αυτό, ή να είμαι σε κάποιο πάνελ για κάποια στιγμή, όπως είναι η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη. Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Δεν θέλω να κάνω δική μου εκπομπή φυσικά, γιατί έχω το γνώθι σαυτόν, δεν μπορώ ακόμα να γίνω παρουσιάστρια».

Ο έρωτας της Μαρίας Καρλάκη για τον γιο της

Για τον γιο της, η Μαρία Καρλάκη επεσήμανε «δεν θυμάμαι πως είναι η ζωή πριν το παιδί μου, το λέω και ανατριχιάζω. Έχω έρωτα με τον γιο μου, τρελαίνομαι! Ο πατέρας του γιου μου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, μετά από όσα δήλωσα, αλλά και γιατί να το κάνει; Δηλαδή να μου πει τι; Μήπως θίχτηκε; Ωραίο αυτό, όχι όμως, δεν έχει επικοινωνήσει και δεν θεωρώ ότι υπάρχει και λόγος να το κάνει από τη στιγμή που δεν θέλει να υπάρχει στις υποχρεώσεις του. Είτε αυτές είναι φυσικές είτε είναι οικονομικές είτε οτιδήποτε».

Για τον πατέρα του γιου της, σημείωσε «να πω και κάτι, δεν έχω μάθει όχι μόνο να παρακαλάω αλλά… δεν περιμένω το τοστ να ψηθεί, το τρώω ωμό! Δεν λειτουργώ έτσι, με το ζόρι δεν κάνεις κανέναν και δεν αξίζει ούτε σε μένα, ούτε στον γιο μου. Οπότε καλύτερα που είναι μακριά μας και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, που το είχα πει από το πρώτο τρίμηνο σε κάποια συνέντευξη, αυτό και είναι. Ο πατέρας του παιδιού θα είναι αυτός που θα το μεγαλώσει, οπότε ο τίτλος «πατέρας» δεν του ανήκε. Δεν έχω επικοινωνία με κανέναν από την πλευρά του, ευτυχώς. Άμα θελήσει κάποτε να έρθει να δει το παιδί του, που ξαναλέω ότι είναι βιολογικός πατέρας, δεν έχει δικαίωμα νομικά αλλά εγώ θα τον αφήσω να το δει. Δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχει καμία επαφή μαζί μας εδώ και μήνες, όλα καλά όμως. Στο παιδί θα πω την αλήθεια μεγαλώνοντας, έχω μιλήσει και με παιδοψυχολόγο, αυτό είναι το σωστό, γιατί αλλιώς το παιδί θα μεγαλώσει με θέματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments