Οδηγός

Κοινωνικές Δομές: Νέες προσλήψεις σε Μήλο και Θεσσαλονίκη

Κοινωνικές Δομές: Νέες προσλήψεις σε Μήλο και Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: freepik, Σε νέες ετήσιες προσλήψεις προβαίνουν κοινωνικές δομές όπως Κέντρα Κοινότητας και Δομές Παροχής Συσσιτίου σε Μήλο και Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Οι προκηρύξεις οι οποίες πήραν την έγκριση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), αφορούν 2 ειδικότητες. Αυτές είναι οι:

Σε νέες ετήσιες προσλήψεις προβαίνουν κοινωνικές δομές όπως Κέντρα Κοινότητας και Δομές Παροχής Συσσιτίου σε Μήλο και Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σε νέες ετήσιες προσλήψεις προβαίνουν κοινωνικές δομές όπως Κέντρα Κοινότητας και Δομές Παροχής Συσσιτίου σε Μήλο και Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Οι προκηρύξεις οι οποίες πήραν την έγκριση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), αφορούν 2 ειδικότητες. Αυτές είναι οι:

  • ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτικής (Κέντρο Κοινότητας Μήλου)
  • ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί (Δομή Παροχής Συσσιτίου & Κοινωνικό Παντοπωλείο Νεάπολης – Συκεών)

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επισημαίνεται ωστόσο, ότι στη Μήλο, εάν δεν καλυφθούν οι θέσεις από την ειδικότητα που ζητάται, θα προσληφθούν ΔΕ Βοηθοί Νοσοκόμων.

Κοινωνικές Δομές: Νέες προσλήψεις σε Μήλο και Θεσσαλονίκη: Απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα

ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτικής

  • Πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής Α.Ε.Ι.* της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής ή Πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι.* της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής,
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή – Νοσηλεύτριας ή βεβαίωση ότι ο/η υποψήφιος/α πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος Νοσηλευτή – Νοσηλεύτριας,
  • Ταυτότητα μέλους της Ένωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.), η οποία να είναι σε ισχύ ή Βεβαίωση Ανανέωσης Εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.) του τρέχοντος έτους ή Βεβαίωση εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε.), για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4, παρ.5 του ν. 3252/2004,
  • Γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Κοινωνικές Δομές: Νέες προσλήψεις σε Μήλο και Θεσσαλονίκη: Δείτε τις προκηρύξεις αναλυτικά

Πατήστε τα παρακάτω ενεργά λίνκς για να δείτε ό,τι πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τις προκηρύξεις.

  • Δομή Συσσιτίου Νεάπολης Συκεών (αιτήσεις έως 19/6)
  • Κέντρο Κοινότητας Μήλου (αιτήσεις έως 25/6)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments