Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Βελόπουλο: Ο λαός μας ανεβάζει, ο λαός μας κατεβάζει [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης για Βελόπουλο: Ο λαός μας ανεβάζει, ο λαός μας κατεβάζει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Την ανάγκη για πολιτική μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις χθεσινές εκλογικές επιδόσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

«Συστήνω μετριοπάθεια και χαμηλά τη μπάλα»

Την ανάγκη για πολιτική μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις χθεσινές εκλογικές επιδόσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Παραχωρώντας συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «ο  γάμος μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών μας κόστισε πολύ. Ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών ήταν μια εκλογική ζημιά για τη ΝΔ. Όμως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στον Κ. Μητσοτάκη. Θα βρει τον τρόπο να περάσει στον κόσμο ότι θα βελτιωθούμε περισσότερο. Οι δυσαρεστημένοι οπαδοί μας είπαν την ενόχλησή τους με τον τρόπο τους, με τη χθεσινή τους ψήφο.. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, θα νικήσουμε και πάλι το 2027. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία. Όμως ο λαός μας ανεβάζει, ο λαός μας κατεβάζει. Άρα, χαμηλά τη μπάλα! Το μήνυμα εστάλη και στην κυβέρνηση και καλούμαστε να εργαστούμε ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών».

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί κυβερνητικού ανασχηματισμού, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε, λέγοντας πως «δεν είμαι συνταγματικά αρμόδιος για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Αρμόδιος είναι ο πρωθυπουργός. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης αποφασίζει το εάν και με ποιους θα κάνει ανασχηματισμό. Προσωπικά, ήμουν και παραμένω απόλυτα πειθαρχημένος στις αποφάσεις του πρωθυπουργού».

Κληθείς, ακόμη, να τοποθετηθεί για τον Νίκο Παππά, ο υπουργός Υγείας επισήμανε για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «ως παλαιότερος στην πολιτική, πρέπει να γνωρίζουμε ότι η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, αλλά αγώνας δρόμου. Ο κ. Παππάς εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, άρχισε άσχημα τη θητεία του. Ο Νίκος Παππάς μίλησε για ακραία αρνητική αισθητική για την εκπομπή της κ. Τατιάνας Στεφανίδου. Μίλησε με αλαζονεία, ως εάν να ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου, με PhD! Είναι μια ακραία αλαζονεία. Θέλω να πιστεύω ότι μέθυσε από τη χθεσινή μεγάλη του επιτυχία και σύντομα θα συνέλθει. Η σύγκριση με τον Πύρρο Δήμα και τη Βούλα Πατουλίδου ήταν ατυχής. Ο Πύρρος Δήμας και η Βούλα Πατουλίδου δεν κατέβηκαν υποψήφιοι με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο υπήρχαν η Ελίζα Βόζενμπεργκ και ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Συνεπώς, ο αγώνας της ψήφου ήταν πολύ πιο δύσκολος και άρα, η σύγκριση ήταν ατυχής», κατέληξε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments