Πολιτική

Φραγκούλης Φράγκος: «Δεν υπήρξα ποτέ υποψήφιος στις ευρωεκλογές, παρακαλώ να σταματήσει η παρωδία»

Φραγκούλης Φράγκος: «Δεν υπήρξα ποτέ υποψήφιος στις ευρωεκλογές, παρακαλώ να σταματήσει η παρωδία»

Πηγή Φωτογραφίας: fb Φραγκούλης Φράγκος//Μέσω ανάρτησης, ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, ξεκαθαρίζει ότι δεν εξελέγη ευρωβουλευτής με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης και ζητά να «σταματήσει η παρωδία» καθώς όπως λέει έχει δεχθεί αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα για την εκλογή του.

Η συνωνυμία με τον υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης που προκάλεσε μπέρδεμα

Μέσω ανάρτησης, ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, ξεκαθαρίζει ότι δεν εξελέγη ευρωβουλευτής με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης και ζητά να «σταματήσει η παρωδία» καθώς όπως λέει έχει δεχθεί αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα για την εκλογή του.

Ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση και ευρωβουλευτής είναι ο Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη.

«Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic)» σημειώνει ο απόστρατος αξιωματικός.

«Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Με εκτίμηση

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ,

Φραγκούλης Φράγκος»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments