Πολιτική

Κόντρα Μάντζιου – Λατινοπούλου για το ΚΙΕΦ Θράκης

Κόντρα Μάντζιου – Λατινοπούλου για το ΚΙΕΦ Θράκης
"Υπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα", σημείωσε η κ. Λατινοπούλου.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ της προέδρου της Φωνής Λογικής Αφροδίτης Λατινοπούλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου, με αφορμή την επικράτηση του ΚΙΕΦ σε Ξάνθη και Ροδόπη στις ευρωεκλογές.

Ο Δημήτρης Μάντζος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο εκλογικό πάνελ του Open.

Ο Δημήτρης Μάντζος, απευθυνόμενος στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή την επικράτηση του ΚΙΕΦ σε Ροδόπη και Ξάνθη, ρώτησε: «Επειδή οι λέξεις έχουν μεγάλη αξία, άκουσα νωρίτερα, είπατε τουρκικό κόμμα;».

«Ναι, υπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα, το λένε από μόνοι τους» απάντησε η κ. Λατινοπούλου.

«Δηλαδή, εσείς αναγνωρίζετε τουρκική μειονότητα στη Θράκη;» ρώτησε ο κ. Μάντζος.

«Όχι, λέω ότι αυτοί υπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα. Ένα κόμμα που λέει ξεκάθαρα ότι υπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα και το αφήνει ο Άρειος Πάγος να περάσει, νομίζω ότι είναι ντροπή για τη χώρα» απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο Δημήτρης Μάντζος ανέφερε ότι «αυτό θα ήταν μία εντυπωσιακή είσοδος στην πολιτική ζωή εκ μέρους του κόμματός σας και εσάς προσωπικά. Αν μία ακροδεξιά πολιτικός αναγνωρίζει τουρκική μειονότητα στη Θράκη, συγχαρητήρια, καλώς ήρθατε». [367245] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments