Πολιτική

Συρεγγέλα: Η ΝΔ έλαβε το μήνυμα της κάλπης [vid]

Συρεγγέλα: Η ΝΔ έλαβε το μήνυμα της κάλπης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Έχει σταλεί ένα μήνυμα προς τη ΝΔ το οποίο αφορά την καθημερινότητα των πολιτών», ανέφερε η γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα

«Έχει σταλεί ένα μήνυμα προς τη ΝΔ το οποίο αφορά την καθημερινότητα των πολιτών», ανέφερε η γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα

«Έχει σταλεί ένα μήνυμα προς τη ΝΔ το οποίο αφορά την καθημερινότητα των πολιτών», ανέφερε η γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», αναγνώρισε πως έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις, ωστόσο σημείωσε ότι «δεν μπαίνουμε σε λογικές να λύνουμε τα προβλήματα των πολιτών με μαγικά ραβδιά. Είμαστε εδώ, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και οι προσπάθειές μας πρέπει να γίνουν ακόμα πιο έντονες, ειδικά σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα των πολιτών».

Πρόσθεσε δε ότι «η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτο κόμμα» και πως «αθροιστικά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν φτάνουν τα ποσοστά της». Τόνισε όμως, πως πρέπει να συγκρίνουμε ευρωεκλογές με ευρωεκλογές και όχι ευρωεκλογές με εθνικές εκλογές. Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής διευκρίνισε πως «το πότε και το εάν θα κάνει ανασχηματισμός είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του πρωθυπουργού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments