Πολιτική

Χαρίτσης: Η Νέα Αριστερά είναι εδώ και συνεχίζει

Χαρίτσης: Η Νέα Αριστερά είναι εδώ και συνεχίζει

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Τα σημερινά εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν ότι στα πενηντάχρονά της η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία διέρχεται βαθιά κρίση», δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

"Για τη Νέα Αριστερά το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, παρά την πολύ συγκινητική προσπάθεια των μελών μας σε όλη τη χώρα", τόνισε ο κ. Χαρίτσης

«Τα σημερινά εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν ότι στα πενηντάχρονά της η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία διέρχεται βαθιά κρίση», δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών υποστήριξε ότι «σήμερα, κανείς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει. Το ρεκόρ της αποχής, σε συνδυασμό με τη μεγάλη άνοδο της άκρας Δεξιάς, χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου για τη Δημοκρατία». «Γι’ αυτήν την κατάσταση φέρει βαρύτατες ευθύνες η κυβέρνηση, η οποία αποδοκιμάστηκε στις κάλπες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η πολιτική της Δεξιάς αποτελεί τον καλύτερο χορηγό της ακροδεξιας σε όλη την Ευρώπη».

Ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι «για τη Νέα Αριστερά το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, παρά την πολύ συγκινητική προσπάθεια των μελών μας σε όλη τη χώρα», τους οποίους και ευχαρίστησε από καρδιάς.

«Η Αριστερά, όμως, πάντοτε στα δύσκολα κρίνεται. Η Νέα Αριστερά είναι εδώ και συνεχίζει», υπογράμμισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments