Πολιτική

Χατζηνικολάου σε Μάντζο: Όπως πάει το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει σε 40 χρόνια [vid]

Χατζηνικολάου σε Μάντζο: Όπως πάει το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει σε 40 χρόνια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI)

Ο Δημήτρης Μάντζος κλήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο που ερμηνεύει το ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και μεταξύ άλλων δέχτηκε ερώτηση για την επίδοση που κατέγραψε το κόμμα του

Ο Δημήτρης Μάντζος κλήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο που ερμηνεύει το ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και μεταξύ άλλων δέχτηκε ερώτηση για την επίδοση που κατέγραψε το κόμμα του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ρώτησε τον εκπρόσωπο της Χαρίλαου Τρικούπη: «Κ. Μάντζο έρχομαι σε εσάς. Το ποσοστό σας είναι λίγο καλύτερο από το προηγούμενο -στα δεκαδικά δηλαδή παίζει αυτή η διαφορά- και νωρίτερα είπα αστειευόμενος πως αν ανεβάζετε τα ποσοστά σας με αυτόν τον ρυθμό, θα σας δούμε κυβέρνηση σε καμια 40αριά χρόνια».

Τότε, ο Δημήτρης Μάντζος απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω τον υπολογισμό και να σας διαψεύσω ή να σας επιβεβαιώσω».

«Το λέω αστειευόμενος, όμως, είναι προφανές ότι ο στόχος σας που ήταν να προσπεράσετε τον ΣΥΡΙΖΑ και να έχετε μία ενίσχυση που να δείχνει τάση, δεν επετεύχθη», πρόσθεσε ο παρουσιαστής μετά την απάντηση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments