Ζώδια

Τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το σύμπαν από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2024

Τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το σύμπαν από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2024

Πηγή Φωτογραφίας: /pixabay.com

Ίσως οι άνθρωποι να λειτουργήσουν ανταγωνιστικά μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας συναισθηματικό εκβιασμό και άλλες χειριστικές τακτικές για να προχωρήσουν. Θα υπάρξουν ερωτήματα για το τι είναι πραγματικό και τι όχι, κάτι που μοιάζει να είναι ένα επίκαιρο θέμα στην κοινωνία χάρη στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται και οι δύο στους Ιχθύες αυτές τις μέρες.

Η περίοδος 10 έως 16 Ιουνίου 2024 μπορεί να είναι μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες του μήνα λόγω του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα την Τρίτη, του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου την Τετάρτη και του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Κυριακή, διελεύσεις που στην αστρολογία αντιπροσωπεύουν δυσκολίες και συγκρούσεις. Τρία ζώδια θα δοκιμαστούν από το σύμπαν αυτές τις ημέρες.

Ίσως οι άνθρωποι να λειτουργήσουν ανταγωνιστικά μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας συναισθηματικό εκβιασμό και άλλες χειριστικές τακτικές για να προχωρήσουν. Θα υπάρξουν ερωτήματα για το τι είναι πραγματικό και τι όχι, κάτι που μοιάζει να είναι ένα επίκαιρο θέμα στην κοινωνία χάρη στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται και οι δύο στους Ιχθύες αυτές τις μέρες.

Είτε πρόκειται για την εργασία, τη φιλία, την οικογένεια ή τον έρωτα, καλό θα ήταν να αποφύγετε άτομα που τείνουν να αντιδρούν υπερβολικά στο παραμικρό ερέθισμα, καθώς η καχυποψία, η παράνοια και η εμμονή με το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν ακανθώδη ζητήματα. Ο έρωτας, η προδοσία και ο χαμένος έρωτας μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο για κάποιους, μαζί με την αρνητικότητα και τις εμμονικές συμπεριφορές.

Το κλειδί για αυτή την εβδομάδα είναι να επικεντρωθείτε στους δικούς σας στόχους και να μείνετε μακριά από τους επικριτές ή εκείνους που τους αρέσει να ελέγχουν και να κυριαρχούν.

Τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το σύμπαν από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2024 Παρθένος

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους Παρθένους καθώς ο Κρόνος βρίσκεται σε αντίθεση με το ζώδιό σας. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου και ο Κρόνος δεν έχει γυρίσει ακόμα σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, τότε θα συμβεί κάποια στιγμή μέχρι τις αρχές του 2026. Οποιαδήποτε χρονιά ο Κρόνος σχηματίζει σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με το ζώδιό σας είναι πιο δύσκολη από τις άλλες, καθώς ο Κρόνος είναι ο αυστηρός δάσκαλος που μας μαθαίνει δύσκολα μαθήματα ζωής. Όσο περισσότερο αντιστεκόμαστε σε αυτά που ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε, τόσο πιο σκληρός μπορεί να γίνει ο Κρόνος. Αυτή την εβδομάδα, θα βιώσετε ένα «καλειδοσκόπιο» συναισθημάτων έπειτα από τη νέα σελήνη της περασμένης εβδομάδας, η οποία πιθανότατα σας άφησε εξαντλημένους. Την Τρίτη, προσέξτε άτομα που θέλουν να ελέγξουν ή να πάρουν τα εύσημα για τη δουλειά σας. Αντιστοίχως, φροντίστε να μην είστε εσείς ο ελεγκτικός ή ο αυταρχικός. Ως Παρθένοι, καταλαβαίνετε ότι αυτό που εσείς θεωρείτε εποικοδομητική κριτική μπορεί να μην το θεωρήσει έτσι το άτομο που επικρίνετε, οπότε χειριστείτε το προσεκτικά. Υπάρχει μια πολεμική ενέργεια στον αέρα τις επόμενες μέρες και το πρώτο βήμα είναι να την προσέξετε.

Το απόγευμα της Τετάρτης, μην αφήσετε τα πράγματα να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι έχουν. Η ημέρα αυτή μπορεί να σας φανεί κουραστική, εξαντλητική και καταθλιπτική, με πολλές σκέψεις που συνδέονται με γεγονότα του παρελθόντος.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο ίσως χρειαστεί να βγάλετε τα ροζ γυαλιά και να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Θα τα καταφέρετε καλύτερα αν αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και επικεντρωθείτε περισσότερο στο μέλλον σας.

Λέων

Οι Λέοντες μπορεί να μην περάσουν την καλύτερη τους εβδομάδα, αλλά αν αξιοποιήσετε τον φυσικό σας ενθουσιασμό και τη θετικότητα σας, θα μπορέσετε να την ξεπεράσετε.

Την Τρίτη το πρωί μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις που θα σας αναστατώσουν. Τα θέματα της δουλειάς ή των σχέσεων μπορεί να χειροτερέψουν ή μπορεί να εμπλακείτε σε μια μάχη εξουσίας με κάποιον που επιθυμεί ξεκάθαρα την υπεροχή ή τη νίκη απλά για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του. Αποφύγετε οποιαδήποτε τέτοια αντιπαράθεση τις επόμενες μέρες – η καλύτερη σας κίνηση είναι να αρνηθείτε να εμπλακείτε σε οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο και έντιμο. Φυσικά, είστε μαχητές – αλλά περιμένετε αντίσταση και ένταση αν επιλέξετε να μην αποφύγετε τη σύγκρουση. Διαλέγετε προσεκτικά τις μάχες σας ή θα μπείτε σε ένα παιχνίδι εγωισμών που τελικά δεν σας ωφελεί;

Μέχρι την μέση της εβδομάδας, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα ακολουθήσετε το μονοπάτι της αρνητικότητας, ή απλά να δείτε τα πράγματα με κριτική ματιά χωρίς να επικρίνετε τους άλλους ή ακόμα και τον εαυτό σας. Από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι την Παρασκευή, η ενέργεια τείνει προς το πείσμα και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εσάς ή άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή. Και πάλι, επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση αντί να αφήσετε τον εγωισμό σας να σας καθοδηγήσει.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ήρθε η ώρα να δείτε την πραγματικότητα ορισμένων καταστάσεων, ειδικά όσον αφορά τα χρήματα, τα οικονομικά σας και τα συναισθήματά σας για τη σχέση σας. Μόνο αν αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, μπορείτε να εργαστείτε για να βελτιώσετε πραγματικά την κατάσταση ή να κάνετε λογικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

Ιχθύες

Ηταν μια δύσκολη χρονιά για πολλούς Ιχθύες και ο Κρόνος επηρεάζει ιδιαίτερα όσους γεννήθηκαν μεταξύ 8 και 10 Μαρτίου αυτή την περίοδο.

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με εστίαση στα χρήματα, την εργασία και τα οικονομικά σας και ίσως να υπάρξουν μερικές απρόσμενες εξελίξεις στην αρχή της εβδομάδας που σχετίζονται με τη δουλειά. Προσέξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους στις αρχές της εβδομάδας. Έχετε την τάση να ανασύρετε βαθιά θέματα από το υποσυνείδητό σας, τα οποία, αν συνεχίσετε να τα σκέφτεστε, μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει άτομα και θέματα από το παρελθόν που δυσκολεύεστε να αφήσετε πίσω σας, όπως παλιές ρομαντικές σχέσεις ή ακόμα και τη σημερινή σας σχέση.

Άλλοι, ιδιαίτερα συνάδελφοι, στενοί φίλοι και στενοί συγγενείς μπορεί να προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν ή να σας εμπλέξουν σε αμφιλεγόμενες συζητήσεις ή λεκτικές διαμάχες εξουσίας σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο. Η καλύτερη συμβουλή είναι απλά να μην εμπλακείτε σε αυτή τη συμπεριφορά, καθώς τα κίνητρά τους δεν αποσκοπούν στο δικό σας καλό. Εναλλακτικά, μπορεί να πατήσετε τα κουμπιά κάποιου άλλου, είτε σκόπιμα είτε άθελά σας.

Μέχρι την μέση της εβδομάδας, η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στον σύντροφό σας (αν έχετε) και μπορεί να προκύψουν προβλήματα αν δεν είστε ευαίσθητοι στις διαθέσεις και τα συναισθήματά του. Μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο κατά τη μέση της εβδομάδας, οπότε θα είναι σημαντικό να ξεκουραστείτε αρκετά, καθώς η έλλειψη ξεκούρασης μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές σκέψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε αρνητική επικοινωνία. Ίσως υπάρξουν και κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις αργότερα μέσα στην εβδομάδα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον σας, οπότε είναι σημαντικό να μην περιμένετε αρνητικό αποτέλεσμα.

Μέχρι την Παρασκευή, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με τον εγωισμό κάποιου άλλου ή με τον δικό σας. Θυμηθείτε τη λαϊκή ρήση, “ο πλούτος φέρνει την αλαζονεία”.

Το Σαββατοκύριακο θα βιώσετε ένα μίγμα καταστάσεων. Εφόσον δεν πάρετε κανέναν σοβαρά που δεν πρέπει να τον πάρετε σοβαρά, όλα θα πάνε καλά. Το Σάββατο και η Κυριακή, ωστόσο, δεν θα ήταν καλές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να κάνετε δεσμεύσεις ή να πάρετε στα σοβαρά κάποιον που δεν ξέρετε καλά, γιατί αν το κάνετε, οι πιθανότητες είναι μεγάλες να το μετανιώσετε τελικά.

Αλλά μην ανησυχείτε Ιχθύες – όλα θα βελτιωθούν στο εγγύτερο μέλλον!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments