Αθλητισμός

Αταμάν: «Ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά» [vid]

Αταμάν: «Ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370128] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 3oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ζωντανοί στη μάχη του τίτλου οι Πράσινοι

«Κερδίσαμε το παιχνίδι, ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά, δείξαμε την δύναμή μας, δείξαμε ότι κατακτήσαμε την EuroLeague. Κάναμε την ανατροπή με τη Μακάμπι, ήμασταν πίσω με 1-1, κερδίσαμε εκεί και προκριθήκαμε στο 5ο παιχνίδι.

Πρέπει να κάνουμε το ίδιο πράγμα τώρα, απλά χρειαζόμαστε όλα να είναι καθαρά. Σήμερα ήταν καθαρά και κερδίσαμε», είπε ο Τούρκος που και στους δύο προηγούμενους τελικούς αποβλήθηκε έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές .

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76: Ζωντανοί στη μάχη του τίτλου οι Πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός ήταν με την πλάτη στον τοίχο και τελικά αντέδρασε και με το 83-76 επί του Ολυμπιακού μείωσε σε 2-1 στους τελικούς της Basket League, οι οποίοι θα συνεχιστούν με το 4ο παιχνίδι στο ΣΕΦ την Τετάρτη (12/6, 21:15).

Τα πράγματα, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια, ήταν εξαιρετικά απλά: Ή θα νικούσαν οι «πράσινοι» και η σειρά θα παρέμενε ανοιχτή ή θα νικούσαν οι «ερυθρόλευκοι» και θα έπαιρναν το πρωτάθλημα. Και τελικά έγινε το πρώτο, πράγμα που σημαίνει ότι η μάχη συνεχίζεται.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με στόχο να… παίξουν ξύλο, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να σφυρίζουν συνεχώς φάουλ, το μπόνους των βολών να ενεργοποιηθεί από τα πρώτα λεπτά και για τις δύο ομάδες και το παιχνίδι να μην έχει και τον καλύτερο ρυθμό. Γεγονός, πάντως, που δεν ενόχλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, οι οποίοι με μπροστάρη τον Λεσόρ που είχε 8 πόνους με 4/4 δίποντα και 3 ριμπάουντ έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +5 (23-18).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments