Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Ανατροπή με τους διαιτητές στο Game 4

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Ανατροπή με τους διαιτητές στο Game 4

Πηγή Φωτογραφίας: [370128] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 3oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor κατέθεσε επισήμως προς την ΚΕΔ αίτημα για την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό (12/6, 21.15)
Oι “πράσινοι” διαπίστωσαν εκ των υστέρων ότι τουλάχιστον ένας εκ των διαιτητών που κληρώθηκαν, είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ για δυσφήμιση και ιδιαίτερα μεγάλη πόλωση που δημιουργείται στους τελικούς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor κατέθεσε επισήμως προς την ΚΕΔ αίτημα για την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό (12/6, 21.15).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού, Χρήστου Μπαφέ, κληρώθηκαν οι διαιτητές Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς.

Οι “πράσινοι” ζητούν την επανάληψη της διαδικασίας από την ΚΕΔ, υποστηρίζοντας ότι διαπίστωσαν εκ των υστέρων πως τουλάχιστον ένας εκ των διαιτητών του Game 4 του ΣΕΦ είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ, μέσω της οποίας έκανε λόγο για δυσφήμηση και για ιδιαίτερα μεγάλη πόλωση που δημιουργείται στους τελικούς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ζητεί την επανάληψη της κλήρωσης για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έλλειψης αμεροληψίας στις αποφάσεις των διαιτητών σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments