Ελλάδα

11χρονη Ηλεία: «Δεν άξιζε στην κόρη μου αυτό το βασανιστήριο» – Συγκλονίζει η μητέρα της Βασιλικής

11χρονη Ηλεία: «Δεν άξιζε στην κόρη μου αυτό το βασανιστήριο» – Συγκλονίζει η μητέρα της Βασιλικής
«Μου σκότωσε το παιδί μου», ξεσπά ο πατέρας της

«Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν του άξιζε αυτό το βασανιστήριο του κοριτσιού μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους, να μην τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκεστην Ηλεία.

Οι γονείς της Βασιλικής συντετριμμένοι μιλούν στο patrisnews.gr για την τραγωδία που ζει η οικογένειά τους και ζητούν να δικαιωθεί το παιδί τους.

«Μου σκότωσε το παιδί μου, τη Βάσω μου. Πού είναι το παιδί μου;» ξέσπασε ο πατέρας της.

«Θέλω το καθίκι στη φυλακή» ξεσπά ο αδερφός της 14χρονης, που είχε βιάσει ο δολοφόνος της Βασιλικής

«Θέλω να μπει φυλακή αυτό το καθίκι, γιατί μπορεί να σκότωνε την αδερφή μου. Αυτό το καθίκι δεν πρέπει να είναι έξω. Γιατί σκότωσε το πρώτο, το δεύτερο όμως; Δόξα τω Θεώ, που δεν σκότωσε και την αδελφή μου, που έπεσε από το μηχανάκι και έφυγε», ξεσπά οργισμένος ο αδερφός της 14χρονης, την οποία είχε βιάσει ο δολοφόνος της Βασιλικής.

«Το 2017, ήταν 9 παρά, περνάει η αδελφή μου και σταματάει αυτός. Παίρνει την αδελφή μου πάνω στο μηχανάκι και η αδελφή μου έσκουζε, φώναζε, την παίρνει ζοριστά… Έφυγε γρατζουνισμένη, έφτασε σπίτι μου, την βλέπουμε… “Ποιος σε πείραξε;” “Ο […]”», λέει μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

«Εμείς δεν κάναμε καταγγελία. Τον χτυπήσαμε και τον στείλαμε στο νοσοκομείο. Εμείς δεν πάμε δικαστικά, γιατί ο νόμος που έχουμε μόνο τους κλείνει μέσα», είπε ο αδερφός της 14χρονης.

Και η αδερφή της 14χρονης, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο άνθρωπο, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές, αλλά και τον τρόμο που έζησε η ανήλικη.

«Της είπε: “Έλα να σου πω!”, την πήγε πιο πέρα και τη χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι. Την έβαλε στο μηχανάκι και την έφτασε εκεί κάτω. Μόλις άνοιξε τα μάτια της, λέει: “Τι κάνω εγώ εδώ;”. Της είχε πάρει το κινητό και το είχε κλείσει».

«Της είπε: “Σκάσε!”, όταν η αδερφή μου είπε: “Τι κάνω εγώ εδώ;”. Έρχεται η αδερφή μου και μας τα λέει. Είχε χτύπημα στο κεφάλι, είχε γρατζουνιές στον λαιμό της, του είχε κάνει γρατζουνιές στον λαιμό. Του λέει: “Δεν θα πω τίποτα, αρκεί να πάω σπίτι μου”, γιατί αυτός ήθελε να την σκοτώσει. Την είχε πιάσει από τον λαιμό».

Όπως είπε η αδερφή της 14χρονης, κανένας δεν πίστεψε όσα υποστήριζε η 14χρονη.

«Την έβγαζαν ψεύτρα και δεν την πίστευαν. Τώρα που έγινε αυτό με τη Βασιλική, είδατε όμως;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments