Ελλάδα

Επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια Πύργου -Οργισμένοι συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

Επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια Πύργου -Οργισμένοι συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘ' ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο η οργή των συγγενών ξεχείλιζε και ακολούθησαν συμπλοκές τους με τους αστυνομικούς

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από τα δικαστήρια Πύργου, κατά τη μεταφορά του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι συγγενείς της 11χρονης, με την οργή τους για το αδιανόητο και ανατριχιαστικό έγκλημα να ξεχειλίζει, κύκλωσαν το περιπολικό που μετέφερε τον δολοφόνο.

Δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο η οργή των συγγενών ξεχείλιζε και ακολούθησαν συμπλοκές τους με τους αστυνομικούς.

Εξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου βρίσκεται και η οικογένεια της 11χρονης που από χθες έχει βρεθεί αντιμέτωπη το αδιανόητο, να έχει δολοφονηθεί στυγερά το παιδί τους.

«Γιατί το έκανε αυτό στο παιδί. Είχε παιδιά και ο ίδιος. Αν υπάρχει νόμος, δικαιοσύνη να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον βάλουν μέσα και να μην ξαναδεί τον ήλιο», είπε συγγενής της ανήλικης.

Ηλεία: Με πολλαπλά χτυπήματα το έγκλημα – Κάμερα κατέγραψε την 11χρονη να επιβιβάζεται στο Ι.Χ. του θείου της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα η δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, που εξαφανίστηκε χθες το βράδυ από το σπίτι της στη Μυρτιά και βρέθηκε νεκρή σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας.

Το κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια συγγενούς της και συγκεκριμένα ξαδέλφου της μητέρας της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι τη σκότωσε, χτυπώντας τη με ένα κατσαβίδι.Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 11χρονης κλήθηκε ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει αν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού ή απόπειρας, αφού τα συνοδά στοιχεία δείχνουν ότι αυτό ήταν το κίνητρο. Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης παραδέχεται ότι το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό, αλλά δεν παραδέχεται αν το έπραξε.

Ο χρόνος θανάτου του παιδιού υπολογίζεται αργά το βράδυ έως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments