Οδηγός

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Τέλος χρόνου για 775 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Τέλος χρόνου για 775 μόνιμες προσλήψεις

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Τέλος χρόνου για 775 μόνιμες προσλήψεις

Έως και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ετοιμάσουν και να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους στο ΑΣΕΠ

Έως και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ετοιμάσουν και να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους στο ΑΣΕΠ οι υποψήφιοι της προκήρυξης 5Κ/2023 για τα νοσοκομεία.

Ειδικότερα, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων στην Προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ για τα νοσοκομεία, καλούνται υποψήφιοι από την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), οι οποίοι, ανά κλάδο/ειδικότητα,προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η διαδικασία αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, εξακοσίων ενενήντα έξι (696) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Τέλος χρόνου για τα δικαιολογητικά

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο της προκήρυξης 5Κ/2023) στα νοσοκομεία λήγει στις 14 Ιουνίου 2024 ημέρα Παρασκευή ώρα 14:00.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ

Όσοι υποψήφιοι κληθούν από το ΑΣΕΠ και η αίτησή τους είναι σε κατάσταση «Αναμονή δικαιολογητικών», πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

  • Να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ
  • Να καταχωρίσουν στις αντίστοιχες καρτέλες του Μητρώου ΑΣΕΠ (από τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Μητρώο) τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄). Σε περίπτωση που κάποιο προσόν/κριτήριο/ιδιότητα δεν αντιστοιχεί σε κάποια από τις καρτέλες του Μητρώου, αυτό καταχωρίζεται στην καρτέλα «Άλλο». Τα αρχεία των παραπάνω δικαιολογητικών επισυνάπτονται σε μορφή pdf, jpg, ή tif μεγέθους έως 2ΜΒ. Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι που διαθέτουν αρχεία μεγαλύτερα των 2MB, μπορούν να τα χωρίσουν σε μικρότερα αρχεία μεγέθους έως 2MB έκαστο και να τα επισυνάψουν στις αντίστοιχες εγγραφές. Σημειώνεται ότι σε κάθε εγγραφή μπορούν να επισυναφθούν έως και τρία αρχεία. Οι υποψήφιοι που διαθέτουν περισσότερα αρχεία πρέπει να προσθέσουν πλέον της μίας εγγραφής και να τα επισυνάψουν.
  • Να επιλέξουν την ηλεκτρονική αίτηση της εν λόγω προκήρυξης (από τη διαδρομή: Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) και να πατήσει το κουμπί «Επεξεργασία». Σημείωση: Κατά την επεξεργασία της αίτησης του Β΄ Σταδίου δεν επιτρέπονται μεταβολές στο περιεχόμενο των πεδίων που καταχωρίστηκαν κατά το Α΄ Στάδιο.
  • Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι επιθυμούν να διορθώσουν στο Μητρώο τους εγγραφές ή/και τα συνημμένα σε αυτές δικαιολογητικά, τις οποίες έχουν ήδη επικαλεστεί στην ηλεκτρονική τους αίτηση, πρέπει αφού ολοκληρώσουν τις αναγκαίες διορθώσεις, να τις επικαλεστούν εκ νέου στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
  • Οι υφιστάμενες εγγραφές του Μητρώου μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν (επικληθούν) εφόσον είναι ορθές. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργείτε νέες ανά προκήρυξη

Τι πρέπει να προσέξετε στην Επίκληση Δικαιολογητικών της 5Κ/2023 προκήρυξης

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της ανακοίνωσης για την 5Κ/2023 (Πίνακες υποψηφίων – πως βρίσκω τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου;) οι οποίοι ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία (σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία) καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά σαρωμένα σκαναρισμένα σε μέγεθος σελίδας Α4 έως 2 ΜΒ και κατακόρυφη διάταξη – portrait orientation) τα σχετικά δικαιολογητικά.

  • Η κατάσταση της αίτησης των ως άνω υποψηφίων πρέπει να φέρει την ένδειξη «Σε αναμονή Δικαιολογητικών» προκειμένου να είναι δυνατή η επεξεργασία για την ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών.
  • To όνομα αποθήκευσης των δικαιολογητικών (όνομα αρχείου) δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 25 χαρακτήρες καθώς και να μην περιέχει τόνους ή διαλυτικά ή άλλους ειδικούς χαρακτήρες.
  • Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους πίνακες της ανακοίνωσης (Πίνακες υποψηφίων) και δεν αποστείλουν ηλεκτρονικά στο Β΄ Στάδιο τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments