Πολιτική

Αιχμές Γερουλάνου κατά Ανδρουλάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στην Αττική

Αιχμές Γερουλάνου κατά Ανδρουλάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στην Αττική

Πηγή Φωτογραφίας: [369943] ΣΥΝΕΔΡΙΟ "REGIONAL GROWTH CONFERENCE 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI) / ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Επικρίσεις εναντίον της Χαρ. Τρικούπη, αλλά και κατά του Νίκου Ανδρουλάκη αφήνει, μέσω ανάρτησής του στο X την Τρίτη (11/06) ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος

Επικρίσεις εναντίον της Χαρ. Τρικούπη, αλλά και κατά του Νίκου Ανδρουλάκη αφήνει, μέσω ανάρτησής του στο X την Τρίτη (11/06) ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Αττική.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γερουλάνος διατυπώνει τη δυσαρέσκειά του για όσους περιγράφουν αποτυχία του ΠΑΣΟΚ στην Αττική σε σχέση με την επαρχία, στοχεύοντας ευθέως κατά του προέδρου του κόμματος Ν. Ανδρουλάκη, ο οποίος στη μεταμεσονύχτια δήλωσή του το βράδυ των ευρωεκλογών μίλησε για ασυμμετρία λεκανοπεδίου και περιφέρειας, την οποία «πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναφορές αυτές ενόχλησαν τον κ. Γερουλάνο, ο οποίος θεώρησε ότι τον στοχοποιούν ως βουλευτή Α’ Αθήνας.

«Από την Κυριακή το βράδυ, γίνεται λόγος ότι το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε τη “μεγάλη ασυμμετρία μεταξύ Περιφέρειας και Αθήνας”, που σε μερικά παραπολιτικά φτάνει μέχρι και σε στοχοποίηση βουλευτών», και παραθέτει στοιχεία που καταδεικνύουν το αντίθετο.

Ειδικότερα, δεν αναφέρεται μόνο στην Α’ Αθήνας, όπου εκλέγεται ο ίδιος, αλλά και σε άλλες περιφέρειες, με ονομαστικές αναφορές στους εκλεγμένους βουλευτές, όπως της Δ. Αθήνας και τη Νάντια Γιαννακοπούλου, του Ν. Τομέα και στον Παύλο Χρηστίδη, της Αν. Αττικής και στον Μανώλη Χριστοδουλάκη, του Β. Τομέα και στη Μιλένα Αποστολάκη, λέγοντας: «Και στης Μιλένας, και στου Παύλου, και στου Μανώλη, και στης Νάντιας, το ΠΑΣΟΚ αύξησε περισσότερο τα ποσοστά του σε σχέση με τον πανελλαδικό μέσο όρο. Στο σύνολό του, το Λεκανοπέδιο συνέβαλε ουσιαστικά στη συνολική αύξηση του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments