Πολιτική

Ευρωεκλογές: Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη: “Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;”

Ευρωεκλογές: Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη: “Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;”
"Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα", δήλωσε η εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση - Αρνήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που τη θέλουν να μην ταξιδεύει τελικά στις Βρυξέλλες

Την πρώτη της εμφάνιση σε κάμερα έκανε η εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση Γαλάτω Αλεξανδράκη. Η 76χρονη κτηνοτρόφος, που διατηρεί μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο, κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη, στις πρώτες της δηλώσεις στη ΔΕΛΤΑ τηλεόραση περιορίστηκε να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν, ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει και αναρωτήθηκε για την εκλογή της: «Πώς έγινε αυτό;».

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πώς έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

Τέλος, δεν θέλησε να απαντήσει στα σενάρια που τη θέλουν να μην ταξιδεύει τελικά στις Βρυξέλλες, ενώ απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν θα πει περισσότερα τις επόμενες μέρες. Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το τοπικό site reportal.gr, η κυρία Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments