Πολιτική

Φωνές αμφισβήτησης του Ν. Ανδρουλάκη

Φωνές αμφισβήτησης του Ν. Ανδρουλάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [370110] ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε εσωκομματική "δίνη" το ΠΑΣΟΚ.

Μόλις 24 ώρες μετά το κλείσιμο της ευρωκάλπης και ήδη οι εσωκομματικές αψιμαχίες έχουν ξεκινήσει στο ΠΑΣΟΚ.

Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, όπου το ΠΑΣΟΚ δεν έπιασε τον πολιτικό στόχο της δεύτερης θέσης, κορυφαία στελέχη έδειξαν την έντονη δυσαρέσκειά τους από τις πρώτες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής του Κινήματος Παναγιώτης Δουδωνής, αναφερόμενος στη Νάντια Γιαννακοπούλου με αφορμή δηλώσεις της ότι «την επόμενη ημέρα όλα τα ζητήματα -ακόμη και η ηγεσία- θα πρέπει να τεθούν προς συζήτηση», ανέφερε με νόημα ότι «η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση».

Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ευχαρίστησε την εκλογική του περιφέρεια, όπου το ΠΑΣΟΚ ήρθε δεύτερο. Επρόκειτο για μία έμμεση υπόμνηση της ασυμμετρίας μεταξύ επαρχίας και αστικών κέντρων στα αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ, έλλειμμα το οποίο παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα τον εκλογών, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, και ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας πως «υπάρχει ασυμμετρία μεταξύ περιφέρειας και Αθήνας, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

«Σήμερα νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημοκρατικούς πολίτες της Αρκαδίας που με τη στήριξή τους το κίνημά μας έγινε δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αρκαδία. Η ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023 και η δυναμική που κατέγραψε στις Περιφερειακές εκλογές ήρθε να επιβεβαιωθεί με το χθεσινό αποτέλεσμα.

Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, των τοπικών οργανώσεων και στα στελέχη μας που αγωνίστηκαν για τη νίκη. Να πούμε ένα ευχαριστώ στο ψηφοδέλτιο που έδωσε τη μάχη νομό νομό.

Προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται ώστε το ΠΑΣΟΚ ως η γνήσια προοδευτική πατριωτική παράταξη της χώρας να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής. Συνεχίζουμε μαζί για την Αρκαδία που αγαπάμε» ανέφερε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Τομεάρχης Προστασίας Πολίτη του ΠΑΣΟΚ: Η ηγεσία αρνήθηκε να δει τις ευθύνες της Πιο αιχμηρός ήταν σε ανάρτησή του για το αποτέλεσμα ο Μαρίνος Σκανδάμης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ.

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών φέρνει το ΠΑΣΟΚ προ των ευθυνών του. Ευθύνες δηλαδή, που η ηγεσία του αρνήθηκε να δει, καλυπτόμενη πίσω από την αύξηση των ποσοστών μας κατά 0,95% (!!!), την οποία χαρακτήρισε ως ικανοποιητική» σημειώνει ο κ. Σκανδάμης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments