Πολιτική

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς με συντροφικά “μαχαιρώματα”

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς με συντροφικά “μαχαιρώματα”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Αριστερά κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει μετατρέψει ενα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Αριστερά κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει μετατρέψει ενα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Αριστερά, μετά τον χαρακτηρισμό του «απονομιμοποιημένου μορφώματος», που χρησιμοποίησε εις βάρος της ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Αριστερά κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει μετατρέψει ενα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές».

«Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη», αναφέρει, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει στο περιβάλλον του ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας ΑριστεράςΟ κύριος Κασσελάκης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για «μορφώματα». Έχει μετατρέψει ενα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτό το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες- εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.Για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη.

ΥΓ: Αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί» ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά.

Κασσελάκης: Σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα δεν πρόκειται να υπάρξει

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που καταλόγισε στα στελέχη της Νέας Αριστεράς μίσος προς τον ίδιο, επειδή τους «πήρε το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εγκαλώντας τους για αποστασία, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε: «όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας.

Αλλά όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments