Πολιτική

Politico για Λατινοπούλου: Η Ελλάδα στέλνει τη δική της Μελόνι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Politico για Λατινοπούλου: Η Ελλάδα στέλνει τη δική της Μελόνι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/a.latinopoulou

«Είναι κατά των αμβλώσεων, κατά της μετανάστευσης και θέλει να απαγορεύσει στα μέλη της LGBTQ κοινότητας να εργάζονται στο εκπαιδευτικό σύστημα»

Το ελληνικό κόμμα Φωνή Λογικής ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ελλάδα στις ευρωεκλογές της Κυριακής σχολιάζει το Politico. Το κόμμα κατάφερε να εξασφαλίσει μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την ψηφοφορία, την οποία θα λάβει η αμφιλεγόμενη ηγέτης του, Αφροδίτη Λατινοπούλου, επισημαίνει.

Περιγράφοντας την κα. Λατινοπούλου, το Politico, σημειώνει ότι πρόκειται για την «33χρονη που είχε διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, το 2022 μετά από σχόλια που έκαναν διακρίσεις σε βάρος των παχύσαρκων ανθρώπων. Είναι κατά των αμβλώσεων, κατά της μετανάστευσης και θέλει να απαγορεύσει στα μέλη της LGBTQ κοινότητας να εργάζονται στο εκπαιδευτικό σύστημα».

Η Λατινοπούλου τράβηξε επίσης τα βλέμματα με την ανάρτηση ενός βίντεο που κρατούσε ένα καρπούζι, αντιγράφοντας το γλαφυρό βίντεο της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι την ημέρα των εκλογών στην Ιταλία, στο οποίο κινηματογραφήθηκε κρατώντας δύο καρπούζια.

Το υπερορθόδοξο και υπερσυντηρητικό κόμμα Νίκη κέρδισε επίσης αρκετές ψήφους για να στείλει έναν ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες. Το κόμμα θα εκπροσωπηθεί από το πρώην μοντέλο και γυμναστή Νίκο Αναδιώτη, αναφέρει το Politico.

Πέρυσι, ο Αναδιώτης τοποθετήθηκε κατά της νομοθεσίας της Νέας Δημοκρατίας για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments