Πολιτική

Τσιόδρας: Προφανώς η ΝΔ δεν πέτυχε το στόχο

Τσιόδρας: Προφανώς η ΝΔ δεν πέτυχε το στόχο

Πηγή Φωτογραφίας: [367029] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Είναι μήνυμα να τρέξουμε πιο πολύ στα προβλήματα της καθημερινότητας».

Ο Δημήτρης Τσιόδρας σχολίασε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πέτυχε το στόχο της, γιατί δεν συγκέντρωσε το αποτέλεσμα που περίμενε.

Μιλώντας στο πλατό του Star για την ανάλυση του αποτελέσματος της κάλπης, ανέφερε πως «η δήλωση του πρωθυπουργού αποτυπώνει την πραγματικότητα, σε σχέση με την αποχή. Τη μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αλλά ευρωπαϊκό. Αποτυπώνει το μήνυμα του πως αντιλαμβάνονται οι πολίτες το ευρωκοινοβούλιο, γιατί το βλέπουν ως κάτι μακρινό».

“Σε σχέση με το εσωτερικό, η Νέα Δημοκρατία προφανώς δεν πέτυχε τον στόχο και είναι ένα μήνυμα από μια μερίδα των πολιτών και μέσω της αποχής και μέσω της ψήφου προς άλλη κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε για το μήνυμα που υποστήριξε πως δέχτηκε η ΝΔ, ότι «είναι ζήτημα να τρέξουμε πιο πολύ και να σκύψουμε πιο πολύ στα προβλήματα της καθημερινότητας… Μην συγχέουμε το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών με εκείνο των ευρωεκλογών. Θυμηθείτε ότι το 2019 η ΝΔ πήρε 33% στις ευρωεκλογές και μετά από ένα μήνα 39,5%».

Σχολιάζοντας τις αποδόσεις των άλλων κομμάτων, είπε πως «δεν είδαμε κάποια δυναμική από την πλευρά της αντιπολίτευσης να αναπτύσσεται. Επίσης, θα πρέπει να προβληματιστούμε από την άνοδο της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments