Αθλητισμός

Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό: “Μπλόκο” ΕΣΑΚΕ στον Γιαννακόπουλο

Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό: “Μπλόκο” ΕΣΑΚΕ στον Γιαννακόπουλο

Πηγή Φωτογραφίας: Schlussjubel, Dimitris Giannakopoulos ist Besitzer von Panathinaikos Athen, FC Bayern Basketball vs. Panathinaikos Athen, Basketball, EuroLeague, 33. Spieltag, 05.04.2024

Για προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε δηλώσει ότι θα παραβρεθεί στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό της Basket League, κάτι που πλέον δεν θα κάνει.

Ο ίδιος δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι γίνεται προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «3 μήνες! Μια για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε. Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μια φορά. Επακόλουθα. Από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και 3 μήνες απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού», ενώ η ανάρτηση είχε το hashtag «#ΚράτοςείναιοΟλυμπιακός».

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να πάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς η απόφαση παρότι έχει άμεση ισχύ δεν είναι οριστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«Επιβάλλεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που διεξήχθη την 7/6/2024».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments