Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το Game 4 των τελικών

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το Game 4 των τελικών

Πηγή Φωτογραφίας: [364658] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρονται απόψε (12/6) στο Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League στο ΣΕΦ (21:15, ΕΡΤ3), όπου θα έχουμε ή στέψη ή παράταση της σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγούνται με 2-1 και με νίκη θα κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά τους. Αν ωστόσο νικήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR, τότε η σειρά θα οδηγηθεί σε Game 5 στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Παρασκευή (14/6).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί και στο Game 4 χωρίς τον τραυματία Μουσταφά Φαλ (έχει τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν), αλλά και τους Ίγκνας Μπραζντέικις, Μόουζες Ράιτ και Λουκ Σίκμα, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR από την πλευρά του αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, με τον Εργκίν Αταμάν να καλείται να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στην 12αδα τον Λούκα Βιλντόσα ή τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, λόγω του περιορισμού παρουσίας 6 ξένων στην αποστολή. Υπενθυμίζεται ότι στα Game 1 και 3 στην 12αδα ήταν ο Βιλντόσα, ενώ στο Game 4 στην 12αδα ήταν ο Μπαλτσερόφσκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments