Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο τίτλος θα κριθεί στο ΟΑΚΑ! [vid]

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο τίτλος θα κριθεί στο ΟΑΚΑ! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370168] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 4oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός ήξερε ότι με νίκη θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός όμως επικράτησε με 88-85 στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός ήξερε ότι με νίκη θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός όμως επικράτησε με 88-85 στο ΣΕΦ, έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών της Basket League και όλα θα κριθούν στο 5ο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή (14/6) στο ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, αλλά τα δύσκολα σουτ των “πρασίνων”, τους κράτησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τη διαφορά των επτά πόντων (51-44) να μη δείχνει τη διαφορά των δύο ομάδων. Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως ανήκε εξ’ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους, με τον Παναθηναϊκός AKTOR να μπαίνει με το μαχαίρι στα… δόντια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο πρωταγωνιστής για το “τριφύλλι”, σκοράροντας διαδοχικά δύσκολα καλάθια και ο Γκραντ έπαιξε εξαιρετικές άμυνες, με τους δύο Αμερικάνους των “πρασίνων” να στέλνουν τους τελικούς (85-88) σε πέμπτο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά, αναγκάζοντας τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει το πρώτο του τάιμ άουτ, ένα λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα, με τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 5-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments