Ελλάδα

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Ανοίγουν οι δρόμοι που είχε κλείσει νωρίτερα η αστυνομία

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Ανοίγουν οι δρόμοι που είχε κλείσει νωρίτερα η αστυνομία

Πηγή Φωτογραφίας: [370163] ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Βελτιωμένη είναι η εικόνα στους δρόμους αυτήν την ώρα

Βελτιωμένη είναι η εικόνα στους δρόμους αυτήν την ώρα, με τις περισσότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να έχουν αρθεί, ενώ νωρίτερα είχαν κλείσει με εντολής της αστυνομίας, δρόμοι της περιοχής λόγω της φωτιάς στο εργοστάσιο στην Κηφισιά.

Μόνο η οδός Αιγίδων και Σενέκα παραμένει ακόμη κλειστή.

Λόγω της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής στην Κάτω Κηφισιά η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας απο το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

“Η εικόνα είναι πολύ καλή, δεν υπάρχει κίνδυνος”, λέει ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας της Πυροσβεστικής

O Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Νιάφας, προχωρώντας σύντομες δηλώσεις για την πορεία της φωτιάς στο εργοστάσιο στην Κηφισιά, τόνισε πως «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος».

Αρχικά ο κ. Νιάφας δήλωσε: «Δεχθήκαμε στις 15:34 κλήση για να πάμε σε εργοστάσιο οικιακών συσκευών», για να προσθέσει ότι:«η κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων, δήμου και περιφέρειας ήταν άμεση καθώς επίσης κι από εναέρια μέσα».

Στη συνέχεια είπε ότι λόγω της άμεσης αντιμετώπισης, δεν επεκτάθηκε η φωτιά στις γειτονικές επιχειρήσεις, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε: «Το καταφέραμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η εικόνα είναι πολύ καλή, την έχουμε περιορίσει σε ένα σημείο. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments