Ελλάδα

Ηλεία: «Την έσερνε στις καλαμιές, ήθελε να την κρύψει» -Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 11χρονης

Ηλεία: «Την έσερνε στις καλαμιές, ήθελε να την κρύψει» -Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 11χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘ' ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

«Την κατέσφαξε με το κατσαβίδι»

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τα τελευταία δραματικά λεπτά που έζησε στα χέρια του θείου και δολοφόνου της η 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο 37χρονος φέρεται να προσπαθούσε να κρύψει τη σορό της ανήλικης και την έσερνε στις καλαμιές καθώς στο πρόσωπό της βρέθηκαν χώματα.

Για τη δολοφονία της 11χρονης μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος τόνισε αναφερόμενος στον δράστη του εγκλήματος: «Την είχε “λοκάρει” τη μικρή. Τη γυρόφερνε με το αυτοκίνητο, υπάρχουν 4 βίντεο τα οποία το καταδεικνύουν αυτό, και στο τέλος την έβαλε μέσα.

Αρνήθηκε τις ορέξεις του και, όπως δηλώνει ο ίδιος, θα τον “έδινε”. Και την κατέσφαξε με το κατσαβίδι».

«Όταν το παιδάκι ξεψύχησε πάνω στα τριφύλλια, ήταν μπρούμυτα γιατί βρέθηκαν στο στόμα του και στο πρόσωπο χώματα. Το έπιασε από τα πόδια αυτό το βρομερό κτήνος, το τέρας, και το τράβαγε και το έσερνε στις καλαμιές μπρούμυτα. Για να το αφήσει, να το κρύψει», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η μητέρα ψυλλιάστηκε κάποια στιγμή, γιατί είπε ότι αυτός δεν είχε έρθει ποτέ χωρίς τη γυναίκα του στο σπίτι. Και ξαφνικά τον είδαμε στο σπίτι. Κάπου ψυλλιάστηκε λίγο. Είναι μια πολύ καλή οικογένεια, ο μπαμπάς όλη μέρα στα χωράφια, η μαμά ασχολείται με τα παιδάκια», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο ότι ο 37χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής υπογράμμισε: «Δεν αναφέρουν το σκεπτικό μέσα και, το βασικότερο, δεν εγγράφεται καν η πρόταση της εισαγγελέως. Είναι πειθαρχικά σοβαρά αυτά.

Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να φυλακιστεί. (…) Αντιεισαγγελέας συνταξιούχος του Αρείου Πάγου έκανε δηλώσεις εχθές και είπε “και οι κρίνοντες πρέπει να κρίνονται” και υπάρχει περίπτωση να δούμε να οδηγείται στη Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, και δικαστικός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments