Ελλάδα

Κάτω Κηφισιά: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο – Απόκοσμες εικόνες [vid]

Κάτω Κηφισιά: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο – Απόκοσμες εικόνες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370163] ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη για να μην επεκταθούν οι φλόγες

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο μαγειρικών σκευών στην Κάτω Κηφισιά κατά την οπποία συμμετείχαν 45 πυροσβέστες, 15 οχήματα μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο όχημα και όχημα αναπνευστικών συσκευών, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Μάλιστα, στην επιχείρηση συνδράμουν εθελοντές πυροσβεστές και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής

Η φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο εργοστάσιο ανοξείδωτων οικιακών σκευών PAL Παλαμίδης επί της οδού Αιγιδών 9 στο Πανόραμα Κηφισιάς περί τις 15:30 το μεσημέρι.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Παλαμίδης Ανοξείδωτα Προϊόντα Pal Α.Ε.»  είναι σύζυγος της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας και γιατρού, Μίνας Γκάγκα. Παράλληλα, η κ. Γκάγκα μέσω δηλώσεών της στον Alpha επιβεβαίωσε και η ίδια ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ή τραυματισμένοι εργαζόμενοι.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ή εγκλωβισμένοι από τη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο στην Κηφισιά, της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμήδη, συζύγου της πνευμονολόγου και πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments