Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά μετά από έκρηξη σε βιοτεχνία στην Κηφισιά – Πυκνοί καπνοί στην περιοχή [vid]

Μεγάλη φωτιά μετά από έκρηξη σε βιοτεχνία στην Κηφισιά – Πυκνοί καπνοί στην περιοχή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370163] ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε βιοτεχνία – βιομηχανία ανοξείδωτων τηγανιών στη θέση Πανόραμα της Κηφισιάς και στην οδό Αιγιδών.

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε βιοτεχνία – βιομηχανία στη θέση Πανόραμα της Κηφισιάς πριν λίγα λεπτά.

Η έκρηξη ήταν δυνατή και η φωτιά μεγάλη. Από το κτίριο βγαίνουν πυκνοί μαύροι καπνοί και σε πρώτη φάση στο σημείο φτάνουν 5 οχήματα με 20 πυροσβέστες.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στις οδούς Σενέκα και Αιγιδών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα.Μήνυμα του 112 σε κατοίκους της περιοχής, προειδοποιεί: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Πρόκειται για εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην υπουργού, Μίνας Γκάγκα. Η εταιρεία παρασκευάζει μαγειρικά σκεύη τα οποία διαθέτει στη λιανική.

Πάντως, ενδεικτικό του μεγέθους της φωτιάς είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγα λεπτά αυξήθηκαν σημαντικά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα 112 ώστε οι κάτοικοι να έχουν κλειστές πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», επισημαίνεται στο μήνυμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments