Ελλάδα

Πανελλήνιες 2024: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία [vid]

Πανελλήνιες 2024: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια όλης της χώρας, για την εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα, Παρασκευή 31 Μαϊου 2024 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

«Αυλαία» για τις Πανελλήνιες 2024 στα ΓΕΛ

Με μαθήματα Προσανατολισμού ολοκληρώθηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες 2024 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής).

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στην Ιστορία εδώ.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στην Φυσική εδώ.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στην Οικονομία εδώ.

Καύσωνας: Ποια σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν Τετάρτη και Πέμπτη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και μεθαύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω καύσωνα.

Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια σε όλη τη χώρα θα ανοίξουν κανονικά, για να διεξαχθούν οι προαγωγικές και οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης 11/06, ο Δήμος Αθηναίων, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε ότι νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν τις επόμενες δύο ημέρες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ όσον αφορά την Παρασκευή 14/06 η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί, ανάλογα με τα μετεωρολογικά δεδομένα.

Επανεκτιμώντας την κατάσταση και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να καταγραφούν αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα, όλοι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί (Δημοτικοί και Ιδιωτικοί) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 12/6 και την Πέμπτη 13/6.

Κλειστά σχολεία και στον Πειραιά

Με απόφαση, επίσης, του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, αναστέλλεται λόγω του επικείμενου καύσωνα, η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία εντός του Δήμου Πειραιά), καθώς και τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης: Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άνοιξη, αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 μετά τις 13:15 (δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα τμήματα).

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, όλες οι παραπάνω σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν καθόλου, συμπεριλαμβανομένων και των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments