Lifestyle

Μαρί Σαντάλ: «Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά ενώ διοικούσα μια επιχείρηση»

Μαρί Σαντάλ: «Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά ενώ διοικούσα μια επιχείρηση»

Πηγή Φωτογραφίας: Crown Princess Marie-Chantal of Greece enters Prince Christian of Denmark's birthday gala at Christiansborg Palace on October 15. PHOTO: PATRICK VAN KATWIJK

Η σύζυγος του Παύλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της επαγγελματικής της πορείας, τονίζοντας πως της ήταν δύσκολο να μεγαλώσει πέντε παιδιά ενώ διοικούσε την επιχείρησή της.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Μαρί Σαντάλ στην ιστοσελίδα prestigeonline.com. Η σύζυγος του Παύλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της επαγγελματικής της πορείας, τονίζοντας πως της ήταν δύσκολο να μεγαλώσει πέντε παιδιά ενώ διοικούσε την επιχείρησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

«Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά ενώ διοικούσα μια επιχείρηση», λέει, «έτσι δεν έδωσα τον πλήρη χρόνο και την προσοχή μου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο – κατηγορούσα πολύ τον εαυτό μου. Τώρα που έχουν φύγει τα παιδιά από το σπίτι έχω πολύ χρόνο να επικεντρωθώ στην επωνυμία. Μπόρεσα να κοιτάξω πίσω τα τελευταία 25 χρόνια και να δω τι κάναμε – τι κάναμε καλά και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα», δηλώνει η Μαρί Σαντάλ.

Ακόμα, η Μαρί Σαντάλ εξομολογείται, με αφορμή το βιβλίο της με τίτλο «Οι καλοί τρόποι ξεκινούν στο πρωινό», ότι «είναι τρομακτικό όταν βλέπεις οικογένειες που δεν έχουν επικοινωνία. Πώς θα μάθετε για το παιδί σας; Έχω πέντε παιδιά και είναι όλα πολύ διαφορετικά. Όλοι έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, αν δεν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να τους γνωρίσετε, δεν πρόκειται να τους γνωρίσετε».

Σου θυμίζουμε, ότι η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος απέκτησαν τη Μαρία Ολυμπία το 1996, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο το 1998, τον Αχιλλέα Ανδρέα το 2000, τον Οδυσσέα Κίμωνα το 2004 και τον Αριστείδη Σταύρο το 2008.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments