Lifestyle

Παναγιώτης Ταχτσίδης – Με αμόρε από τη Ρουμανία στη Μύκονο σε πριβέ πισίνα

Παναγιώτης Ταχτσίδης – Με αμόρε από τη Ρουμανία στη Μύκονο σε πριβέ πισίνα

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Ευδιάθετος και ανέμελος σε πολυτελές resort στις Κυκλάδες ο Παναγιώτης Ταχτσίδης λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δημόσια αποκάλυψη της συζύγου του Ζέτας Θεοδωροπούλου ότι υπήρξε άπιστος απέναντί της.

Παρά τον χαμό που έγινε τα τελευταία 24ωρα μετά τις αναρτήσεις της πρώην πλέον συζύγου του, ο γνωστός ποδοσφαιριστής περνάει καλά, αφού φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και δεν ασχολείται με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου! Ευδιάθετος και ανέμελος σε πολυτελές resort στις Κυκλάδες ο Παναγιώτης Ταχτσίδης λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δημόσια αποκάλυψη της συζύγου του Ζέτας Θεοδωροπούλου ότι υπήρξε άπιστος απέναντί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZeTΛ 👧🏽👦🏼🧒🏻🧿👑🔗❤️📿✝️ (@lady_theo17)

Περίπου δύο μήνες μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso», μέσω του οποίου είχε γίνει αρχικά γνωστό το επικείμενο διαζύγιο του ποδοσφαιριστή και της influencer, εξαιτίας της παράνομης σχέσης εκείνου με μια γυναίκα από τη Ρουμανία, η Ζέτα επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού τους μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, ισχυριζόμενη, μεταξύ άλλων, ότι ο άντρας της την «έβγαζε τρελή» τους πρώτους μήνες της απιστίας του με τη Ρουμάνα, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε στοιχεία για την παράλληλη σχέση του και του τα έδειχνε.

Ο ίδιος, πάντως, προτού φύγει έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ όσο και η μητέρα των παιδιών μου ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας» δήλωσε λακωνικά στο «Γεια σου» ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, παραπέμποντας έπειτα σε δημοσιογράφο της εκπομπής για τα υπόλοιπα. «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά» ειπώθηκε από δικό του άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι με τα χρώματα της ομάδας της ρουμανικής πόλης Κλουζ, όπου γνώρισε και την ερωμένη του, ταξίδεψε μαζί της την περασμένη Παρασκευή σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Οπως φάνηκε, μάλιστα, από τα stories που μοιράστηκε με τους followers του στα social media, κατέλυσαν σε πολυτελές ξενοδοχείο με πριβέ πισίνα, ώστε να χαρούν εκεί ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments