Lifestyle

Χαμός με τον Νίκο Αναδιώτη: Η αναφορά στα γεννητικά όργανα και η αντίδρασή του – “Ποιο είναι το όνομά τους;”

Χαμός με τον Νίκο Αναδιώτη: Η αναφορά στα γεννητικά όργανα και η αντίδρασή του – “Ποιο είναι το όνομά τους;”

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Fay’s Time

"Θεωρείτε ότι μπορείτε να ανοίξετε αυτή την κουβέντα με ένα παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία;", απάντησε ο ηθοποιός και νυν ευρωβουλευτής

Για το εξώδικο που έστειλε το κόμμα Νίκη κατά του Euro Pride, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μίλησαν ο Νίκος Αναδιώτης, η ακτιβίστρια Στέλλα Μπελιά και ο διοικητής του τμήματος ρατσιστικής βίας Αττικής, Μιχάλης Λώλης.

«Δεν είμαστε κατά κανενός δημοκρατικού τρόπου έκφρασης, αρκεί να τηρούνται τα νόμιμα μέσα. Διαφωνούμε στον τρόπο. Οι εικόνες είναι γνωστές σε όλους πώς κάποιοι μεμονωμένα διαδηλώνουν προσβάλλοντας κάποιους», σημείωσε ο εκλεγμένος με τη Νίκη ευρωβουλευτής Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Anadiotis (@nikos_anadiotis)

«Αρχικά ένα εξώδικο δεν έχει καμία νομική υπόσταση, γίνεται περισσότερο για εντυπωσιασμό. Καλό θα ήταν να μην υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία για το πόσο “άρρωστοι” και “ανώμαλοι” και κακοί άνθρωποι είμαστε εμείς οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι. Συμβαίνει πάρα πολύ και ακούστηκαν απίστευτα πράγματα για το διάστημα που συζητιόταν το νομοσχέδιο», ανέφερε η κ. Μπελιά.

Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης συνέχισε λέγοντας: «Διαφωνείτε ότι υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά στο παρελθόν; Συμφωνείτε με αυτά; Σας εκφράζουν; Με αυτά διαφωνούμε. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε την Κυριακή».

«Τα παιδιά μου τα έχουν δει όλα αυτά κι εγώ απαντάω πάντα με ειλικρίνεια σε ό,τι με ρωτάνε και δεν έπαθαν τίποτα. Πάρα πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν τη λέξη “σεξ” ως κάτι απαγορευμένο και το έχω αντιμετωπίσει ως εκπαιδευτικός. Όταν εγώ θα μιλήσω στα νήπια για το ανθρώπινο σώμα και δεν θα πω με το όνομά τους τις λέξεις, τους δίνω αυτομάτως την εντύπωση ότι μιλάμε για κάτι απαγορευμένο. Όταν θα πάει λοιπόν ο θείος και θα πιάσει το παιδάκι από το γεννητικό όργανο, δεν έχει καν τη λέξη για να πει στους γονείς του ότι κακοποιήθηκε», ήταν η απάντηση της κ. Μπελιά.

«Θεωρείτε ότι μπορείτε να ανοίξετε αυτή την κουβέντα με ένα παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία; Αφού μας το επιτρέπει η ώρα, ποιες είναι οι κατάλληλες λέξεις για να το πούμε; Λέτε ότι όταν θέλω να περιγράψω το γεννητικό όργανο ενός ανθρώπου, δεν το λέω με μία λέξη που είναι βρισιά; Ποια είναι η κανονική λέξη; Ποιο είναι το όνομά τους;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Π@ος και αιδ@@ο», απάντησε η κ. Μπελιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments